Jump to content
Sign in to follow this  
Black Tiger

Paradigit failliet!

Recommended Posts

Black Tiger

De rechtbank in Den Bosch heeft het faillissement dinsdag uitgesproken, meldt het bedrijf.

 

"Dit als gevolg van de aanhoudende malaise in de retailmarkt, die helaas ook aan Paradigit niet voorbij is gegaan", aldus de keten.

 

Het faillissement geldt voor twaalf winkels en de vijf shop-in-shops die de keten in vestigingen van de V&D heeft. Ook het distributiecentrum PDC in Eindhoven is failliet verklaard. In totaal worden zo'n tweehonderd medewerkers door het faillissement geraakt.

De keten maakte afgelopen zomer bekend tien van de 22 vestigingen te zullen sluiten.

 

Het bedrijf zegt met de curator te willen praten over de mogelijkheden van een gedeeltelijke doorstart. "Paradigit zal er alles aan doen om de bestellingen die zijn en worden geplaatst bij deze ondernemingen op de gebruikelijke wijze en termijn af te handelen."

De webwinkel blijft open gezien dat een zelfstandig bedrijf is wat volgens de keten financiëel gezond is. Ook de zusterbedrijven Skool Automatisering, ISL Automatisering en boekwinkel Van Piere in Eindhoven blijven buiten schot.

 


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
aart44

Jammer ik kwam er regelmatig er blijft niet veel meer over nu ook Mycom weg is blijven er wat kleinere winkels met ook vaak een klein asssortiment over en ja anders naar MM. :huh:

Share this post


Link to post
freggel1

Er zijn nog winkels zat over hoor @aart44.

De MM wordt wel mijn laatste keuze wat dit betreft.

 

Ik ga nog liever naar Cd-Rom-Land in Breda of bestel bij Alternate.... 

 

 


Happy Funboardin'

Share this post


Link to post
aart44

Nou meer dan genoeg winkels ben ik niet met je eens CD Romland heb je hier niet en Alternate is online voor mij of ik moet naar Ridderkerk  dus beide geen alternatief.

Bij Paradigit spring ik op de fiets en haal even een reepje geheugen of een SD  kaartje en ik kan gelijk verder ook mijn laatste printer komt er vandaan.

Hier zijn wel diverse kleinere computerwinkels maar ben bang dat je daar je neus stoot en ze het zelf voor je moeten bestellen.

Share this post


Link to post
Black Tiger

Alternate is weliswaar online, maar levert wel goede producten en heeft een goede service. Verleden jaar heb ik er nog een waterkoeling gekocht waarvan helaas de maten niet of onduidelijk waren aangegeven.

Hij bleek in beide kasten niet te passen, wel heel voorzichtig er naast gehouden, dus er zat geen krasje op. Teruggestuurd en heb ook gewoon netjes mijn geld teruggekregen.

 

Maar het blijft natuurlijk jammer. Wat dat betreft kan kan ik me helemaal inleven in het verhaal van Aart44.

Ook wij hebben geen CD Romland of andere winkel hier in Maastricht. Behalve een klein winkeltje hier in de buurt wat meestal duurder is en niet echt van service overloopt.

Dan de MM waar ik voor computerspul ook niet graag kom, even los van het feit dat die vaak diverse losse onderdelen helemaal niet verkopen en het moeite kost om een echt deskundige medewerker te vinden voor degenen die dat nodig hebben.

 

En onze Paradigit was wel interessant genoeg, niet te ver weg, net als Aart even op de fiets of scooter en er liepen ook een aantal gasten rond die wel wisten waar ze het over hadden en dat scheelt ook wel.

Hopelijk is dat een van degenen die een doorstart gaat maken.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.