Jump to content
Sign in to follow this  
freggel1

Verstappen schrijft historie met zege in Grand Prix van Spanje

Recommended Posts

freggel1

 

Max Verstappen heeft zondag geschiedenis geschreven met winst in de Grand Prix van Spanje. De 18-jarige Nederlander maakte daarmee een sensationeel debuut voor Red Bull Racing.

Na een spannende slotfase op het Circuit de Catalunya bleef Verstappen nummer twee Kimi Raikkonen van Ferrari nipt voor. Diens teammaat Sebastian Vettel werd derde.

Met zijn historische optreden in Barcelona verbeterde Verstappen diverse records. Zo is hij de jongste winnaar ooit in de Formule 1, de jongste coureur ooit op het podium en was er tevens nooit een jongere coureur die aan de leiding ging in een Grand Prix.

 

 

 

http://www.youtube.com/watch?v=jHkYQBbqLzo


Happy Funboardin'

Share this post


Link to post
Parabolica

Door deze fantastische overwinning heeft Max vriend en vijand versteld doen staan. Bewonderaars van Max zijn op hun wenken bediend omdat zij er altijd in geloofde als Max een snellere auto had dat hij voorin zou eindigen, maar dat het allemaal zo snel zou gaan daarover mocht men eigenlijk alleen maar van dromen.

 

En omdat Max tijdens zijn 24ste race geen enkele fout maakte en de critici die vonden dat Max beter nog even in zijn trapauto moest blijven trappen krabben zich nu wel achter hun oren. Dat Max dus flink kan doortrappen heeft hij gisteren vol overtuiging laten zien en hij doet dit wel eventjes in een formule 1 auto. :)

 

Gisteren was het dus zo'n dag met hele mooie momenten en waar je alleen maar volop van kan genieten, de race, het podium, de reacties en de felicitaties achteraf (o.a. Fernando Alonso) en dat is iets wat respect afdwingt bij vriend en vijand.

 

Het seizoen is nog lang en iedereen wil winnen maar de eerste overwinning voor Max Verstappen is er één om in te lijsten. 


DM8000 Newigma2

Share this post


Link to post
freggel1

Ik ben normaal gesproken geen fanatiek sportkijker, standen van wedstrijden houdt ik wel bij, en probeer me op de hoogte te houden van wat er allemaal in het nieuws is.

 

Maar wat Max gepresteerd heeft mag in de boeken!

 

 


Happy Funboardin'

Share this post


Link to post
drz

Geknepen billen en de afdruk staat nog steeds in de stoel! Wat een race!!

 


"Al het goede in het leven is illegaal,immoreel of dikmakend"

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.