Jump to content
Sign in to follow this  
freggel1

Cash trapping, pinautomaat....

Recommended Posts

freggel1

Het moet niet gekker worden mannen!!!

 

Vandaag was mijn contant geld op, dus ik moest even pinnen bij de pinautomaat.

 

Ikke op (mijn eigen ) fiets naar de pinautomaat, we hebben er nog 4 in Zundert, en ik besloot naar mijn eigen bank te gaan, er zit geen filiaal meer, maar enkel nog 2 pinautomaten, ABN-AMRO in dit geval.

 

Ik zet mijn fiets weg, en terwijl ik deze op slot zet, roept er een "donkergekleurde" vrouw naar mij dat de automaat het niet doet, ja dan moet je niet bij mij zijn, maar bij de bank, ik ga wel naar pinautomaat die binnen is...

 

Ikke geld gepind, en kom weer buiten, wil mijn fiets van het slot halen, staat ze er nog, en zegt weer dat de automaat het niet doet??? 

 

Ja, uhhh, ik wijs haar op het plaatje wat op de automaat zit, waar een nummer staat van de automaat, en een nummer van de bank, moet je even bellen.

 

Jamaar ikke €10,- gepint, er komt geen geld.

 

Huh?  Ik kijk naar de sleuf waar het geld uit zou moeten komen, en zie meteen het probleem, over de klep die open gaat zat een gevouwen metalen strip die de boel afsloot, ik trek aan die strip, en merk dat deze behoorlijk vast zit, maar na wat trekwerk, zit er na deze strip nog een vlakke strip met dubbelzijdige plakband waar het tientje aanhing.

 

Ik heb even goed rondgekeken of er verdachte figuren in de buurt van de pinautomaat aanwezig waren, en daarna het geld gegeven. 

 

Tumme, waar gaat dit naartoe????


Happy Funboardin'

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.