Jump to content
Sign in to follow this  
Black Tiger

Facebook: 7 juli overstappen op Moments app of foto's kwijt!

Recommended Posts

Black Tiger

Facebook is afgelopen weekend begonnen met het pushen van zijn nieuwe Moments-app. Gebruikers die hun foto's synchroniseren via de Facebook-app moeten voor 7 juli overstappen naar Facebook Moments, om het verwijderen van gesynchroniseerde foto's te voorkomen.

 

Gebruikers kunnen hun gesynchroniseerde foto's voor die tijd nog redden door alles als Zip-bestand te downloaden of op tijd over te stappen naar Facebook Moments. Dit geldt overigens alleen voor automatisch gesynchroniseerde foto's en niet voor afbeeldingen die gebruikers handmatig hebben ge-upload naar het sociale netwerk.

 

Begint op Microsoft te lijken, slikken of stikken.

 

@Bron: webwereld.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
drz

Is facebook niet een beetje vreselijk ouderwets? Word het niet eens tijd om die club te verlaten?


"Al het goede in het leven is illegaal,immoreel of dikmakend"

Share this post


Link to post
Black Tiger

Tja, het probleem is dat het toch verslavend werkt als je er eenmaal gebruik van maakt. De grootste reden daarvan is (in mijn geval) de eenvoudige manier om contact te houden met "verre" familie en vrienden en hier en daar wat nieuwtjes te plaatsen en/of af en toe als uitlaatklep.

Als er een goed alternatief was zou het inderdaad goed zijn om die club eens te verlaten.

 

Van de andere kant, het gaat alleen maar om sync. Dus de mensen die op hun GSM/Tablet niet van sync gebruik maken om automatisch hun foto's naar Facebook te laten copieren/moven hebben er geen last van.

 

Persoonlijk ben ik zelfs van plan om de messenger app van m'n telefoon af te kiepen. Ik heb immers ook nog whatsapp en er draait zo'n tool die processen in de gaten houdt en ook of ze sluiten.

Het is gebleken dat sinds 2 updates geleden de messengertool niet meer automatisch af sluit naar de achtergrond, of veel langer in de voorgrond blijft draaien dan nodig. Dat heb ik verder niet afgewacht.

Want het op de voorgrond blijven draaien van apps vreet accu, waardoor die sneller leeg gaat en daar werkt die messenger app dus sinds 2 updates geleden behoorlijk aan mee.

 


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.