Jump to content
Sign in to follow this  
Black Tiger

Redcoon.nl en .be gaan er mee stoppen!

Recommended Posts

Black Tiger

De webshop Redcoon, onderdeel van de Media-Saturn Group, gaat stoppen. Dat blijkt uit een interne e-mail die Hardware.info heeft ingezien. De holding zou dit besluit hebben genomen omdat de webshop concurreert met Media Markt.

 

Redcoon werd in 2011 overgenomen door de Media-Saturn Group uit Duitsland. Destijds was het, aldus de directie, nog niet duidelijk wat het winnende businessmodel zou zijn. In de loop van jaren is gebleken dat "combineren van verkoopkanalen het ideale model" zou zijn, waardoor er "overlap in de consumentengroepen van Redcoon en Media Markt" te vinden is. Na een portfolio-evaluatie van de Media-Saturn Group heeft het bedrijf besloten om de webshop te sluiten.

 

Het merk was niet alleen actief in de Benelux, maar ook in Spanje, Portugal en Oostenrijk. Ook deze webshops zullen de virtuele deuren sluiten, volgens de e-mail. De Duitse en Poolse webshops worden niet genoemd. Het lijkt erop dat Media Markt de huidige diensten van Redcoon in Nederland zal overnemen.

 

Op dit moment is de webshop van Redcoon.nl en Redcoon.be nog wel toegankelijk en lijkt het nog mogelijk te zijn om producten te bestellen. Redcoon was niet bereikbaar voor een reactie.

 

@Bron: hardware.info


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
the matrix

Nu BCC en Expert nog


groet,

 

the matrix

Share this post


Link to post
Black Tiger

Dat gaat moeilijk worden, die zijn geen eigendom van de groep waar Mediamarkt onder valt en die hebben ook nog een aantal fysieke winkels.

Er moet ook nog wat concurrentie over blijven voor de Mediamarkt he.:)


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.