Jump to content
Sign in to follow this  
freggel1

Carrie Fisher (Princes Lea) overleden!

Recommended Posts

freggel1

Tja, er gaan er steeds meer, en ook die in de buurt van onze leeftijd zitten.  :(

 

Ik lees nu juist dat ook  Star Wars-actrice Carrie Fisher beter bekend als Princess Leia  overleden is.

 

De Amerikaanse actrice Carrie Fisher (60) is dinsdag overleden aan de gevolgen van een zware hartaanval, waardoor ze enkele dagen geleden werd getroffen aan boord van een vliegtuig.

 

Dat meldt People op basis van een verklaring van Billie Lourd, de dochter van Fisher.

 

"Met groot verdriet laat Billie Lourd weten dat haar liefhebbende moeder om 08.55 uur is overleden", staat in de verklaring. "De hele wereld hield van haar en ze zal gemist worden. De familie is dankbaar voor alle steunbetuigingen."

 

Fisher kreeg vrijdag een hartaanval in een vliegtuig toen ze onderweg was van Londen naar Los Angeles. Een arts die aan boord was verleende eerste hulp, waarna ze werd opgenomen in een ziekenhuis. Daar overleed Fisher dinsdagochtend (lokale tijd).

 

 


Happy Funboardin'

Share this post


Link to post
Black Tiger

Ja het is weer raak kort voor en na de Kerst, deze beiden (Michael en Carrie Fisher) beiden eigenlijk veel te jong. :(

Heb er een eigen onderwerp van gemaakt want dat heeft zij met haar staat van dienst wel verdiend.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
the matrix

Ook ik werd diep getroffen door het overlijdens bericht van de geweldige actrice.

 

Ja zoals freggel aangeeft ook veel te jong.

 

Aan de andere kant onvoorstelbaar wat artiesten op hoog niveau om hun jachtige leven enigszins acceptabel te maken allemaal "slikken" en dat steeds op jongere leeftijd.

 

Worden ze niet uitgebuit om te presteren en door de media als het ware continu achtervolgt zodat het lichaam dag in dag uit 200% actief is.

 

Met het gevolg kliniek in en kliniek uit. Mss geldt dit niet voor onze princes. Maar  in de artiestenwereld gebeuren veel dingen die het daglicht niet kunnen verdragen en die bij ons jan met de pet met gezond verstand niet zouden opkomen.

 

Maar het blijft triest.

 

Wat michel betreft 1e kerstdag toeval of uitgekiend.........


groet,

 

the matrix

Share this post


Link to post
freggel1

Haar moeder heeft het verlies niet kunnen verwerken, en is als gevolg hiervan, volgens de nieuwsberichten, ook overleden.

 

Weer heeft één van de grote iconen uit de gloriejaren van Hollywood het leven gelaten. Het is droevig." Dat zegt filmjournalist Robbert Blokland over het overlijden van Debbie Reynolds (84). Hij vindt het niet vreemd dat ze vlak na het overlijden van haar dochter Carrie Fisher, zelf is overleden.

 

Blokland typeert Reynolds als een markante, aardige en kleurrijke vrouw. "Ze heeft meer dan 60 jaar in Hollywood gewerkt. En eigenlijk is ze er altijd blijven werken, want de afgelopen jaren speelde ze nog in de serie Will & Grace  en in de film Behind the Candelabra."

 

Reynolds is volgens Blokland met recht een Hollywood-icoon te noemen. "Ze was 19 toen ze in de musical Singin' in the Rain speelde. Dat is nog steeds een van de meest iconische films aller tijden. Als je zo’n film op je naam kan zetten, dan heb je het goed gedaan."

 

Bron.

 


Happy Funboardin'

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.