Jump to content
Sign in to follow this  
Black Tiger

Guus Verstraete begraven

Recommended Posts

Black Tiger

De Nederlands-Belgische regisseur Guus Verstraete is op 69-jarige leeftijd overleden. Guus was de zoon van de Belgisch-Nederlandse acteur Guus Verstraete sr. en de echtgenoot van musicalster Simone Kleinsma.

 

Guus is misschien wel de meest bekende regisseur van Nederland en heeft Nederland ook op de kaart gezet met bekende amusementsprogramma's en films en series.

Zo regisseerde hij onder andere Bassie en Adriaan-reeks en Ik ben Joep Meloen met André van Duin. Daarnaast regisseerde hij voor Joop van den Ende tal van spelshows zoals Wedden Dat..?, de Surpriseshow, Ron's Honeymoon Quiz, de Soundmixshow, de programma's van Paul de Leeuw en André van Duin Shows.

 

Hij werd door Joop van den Ende overgenomen van de Avro in zijn jonge jaren (rond de 20) om André te regisseren. TV stond toen nog in zijn kinderschoenen. Tevens bedacht Guus de "zwevende camera" die later door Amerika werd overgenomen.

 

Aangezien Guus aan de wieg stond en de NL TV gemaakt heeft wat hij nu is, konden we hier eigenlijk ook niet aan voorbij gaan, ondanks dat we er wat laat mee zijn.

 

Guus is gisteren onder overweldigende belangstelling begraven.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.