Sandra Reemer (66) overleden.

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
34.773
Waarderingsscore
998
Punten
113
Leeftijd
60
Locatie
State Penitentiary
Zangeres en presentatrice Sandra Reemer is dinsdag op 66-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van borstkanker. Dat heeft haar manager en woordvoerder Rik Luijcx in een persbericht bekendgemaakt.

De veelzijdige Reemer werd geboren als Barbara Alexandra in Bandoeng, Indonesië. Toen ze zeven jaar was, vluchtte ze met haar ouders naar Nederland.

Reemer werd als zangeres bekend met het duo Sandra & Andres. Als solozangeres deed zij in

bereikte het trio de Mega Top 100. Tot 2015 hield ze zich bezig met de Sandra Reemer Foundation, waarmee ze kinderen in ontwikkelingslanden steunde om scholing te krijgen.
"Vorige week werd Sandra in het ziekenhuis opgenomen voor nieuwe aanvullende onderzoeken en behandelingen. Helaas hebben die haar niet kunnen redden", aldus Luijcx.

In 2017 werd de ziekte bij Reemer geconstateerd. Ze liep naar eigen zeggen al maanden rond met een knobbeltje in haar borst, ook in Indonesië tijdens de opnames van het tv-programma Gouden Jaren van Omroep MAX.

"Ik had een knobbeltje, al een paar maanden. Waarmee ik, zoals waarschijnlijk zoveel vrouwen, maar bleef rondlopen. Je denkt of hoopt dat het niets is, dat het weggaat. Mijn huisarts drong aan dat ik naar een specialist zou gaan, maar ik had natuurlijk altijd een excuus", zei Reemer afgelopen maart in een interview met De Telegraaf.

Sandra is slechts 66 jaar geworden.

@Bron: Diverse bronnen.

 
Is toch wel rap gegaan ontdekt in 2017. En na een paar maanden rust ze in vrede.

Moet een agressieve vorm geweest zijn. Of 2017 klopt niet in berichtgeving.?

 
Jawel, dat klopt, wordt in alle media ook zo vermeld. Maar ze liep al maanden met een knobbeltje in de borst naar eigen zeggen. In maart werd bekend dat dit geconstateerd was, dus het zal in januari, februari of maart zelf geconstateerd zijn.

Dus vermoedelijk was het al te laat en dan kan het heel snel gaan.

 
Eigenlijk nog veel te jong, maar R.I.P .

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan