Jump to content
Sign in to follow this  
Black Tiger

Sandra Reemer (66) overleden.

Recommended Posts

Black Tiger

Zangeres en presentatrice Sandra Reemer is dinsdag op 66-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van borstkanker. Dat heeft haar manager en woordvoerder Rik Luijcx in een persbericht bekendgemaakt.

 

De veelzijdige Reemer werd geboren als Barbara Alexandra in Bandoeng, Indonesië. Toen ze zeven jaar was, vluchtte ze met haar ouders naar Nederland.

Reemer werd als zangeres bekend met het duo Sandra & Andres. Als solozangeres deed zij in

,1976 en 1979 mee aan het Eurovisie Songfestival. In de jaren 80 was ze jarenlang de assistente van wijlen Jos Brink in de spelletjesshow Wedden Dat?. Daarin noemde Brink Reemer haar 'mijn kroepoekje'.

 

Van 2000 tot 2005 werkte Reemer met Marga Bult en Sjoukje Smit samen als The Dutch Divas. Met het nummer

bereikte het trio de Mega Top 100. Tot 2015 hield ze zich bezig met de Sandra Reemer Foundation, waarmee ze kinderen in ontwikkelingslanden steunde om scholing te krijgen.

 

"Vorige week werd Sandra in het ziekenhuis opgenomen voor nieuwe aanvullende onderzoeken en behandelingen. Helaas hebben die haar niet kunnen redden", aldus Luijcx.

 

In 2017 werd de ziekte bij Reemer geconstateerd. Ze liep naar eigen zeggen al maanden rond met een knobbeltje in haar borst, ook in Indonesië tijdens de opnames van het tv-programma Gouden Jaren van Omroep MAX.

 

"Ik had een knobbeltje, al een paar maanden. Waarmee ik, zoals waarschijnlijk zoveel vrouwen, maar bleef rondlopen. Je denkt of hoopt dat het niets is, dat het weggaat. Mijn huisarts drong aan dat ik naar een specialist zou gaan, maar ik had natuurlijk altijd een excuus", zei Reemer afgelopen maart in een interview met De Telegraaf.

 

Sandra is slechts 66 jaar geworden.

 

@Bron: Diverse bronnen.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
the matrix

Is toch wel rap gegaan ontdekt in 2017. En na een paar maanden rust ze in vrede.

 

Moet een agressieve vorm geweest zijn. Of 2017 klopt niet in berichtgeving.?


groet,

 

the matrix

Share this post


Link to post
Black Tiger

Jawel, dat klopt, wordt in alle media ook zo vermeld. Maar ze liep al maanden met een knobbeltje in de borst naar eigen zeggen. In maart werd bekend dat dit geconstateerd was, dus het zal in januari, februari of maart zelf geconstateerd zijn.

Dus vermoedelijk was het al te laat en dan kan het heel snel gaan.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
freggel1

Eigenlijk nog veel te jong, maar R.I.P .


Happy Funboardin'

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.