Jump to content
Sign in to follow this  
freggel1

Fort Oranje...

Recommended Posts

freggel1

Vroeger een 5-sterrencamping, ik heb zelf nog als jong ventje met een oom van mij de bodem voor de bestrating volgereden...

 

Nu wordt de camping "gesloten" , ik weet niet of jullie de serie op SBS 6 gevolgd hebben en bekend zijn met de eigenaar, maar ik vindt het een beetje tweestrijdig...

 

 

Pownews zit flink fout, want meneer Engel krijgt niks mee, het kost minimaal €5.000.000,- om de boel te saneren en de boel te verhuizen.

 

https://www.youtube.com/watch?v=JeoQioJfzQE

 

 


Happy Funboardin'

Share this post


Link to post
sat-ed

ik heb de docu gezien.

ik snap niet dat een gemeente de ogen sluit voor de schrijnende gevallen (al dan niet eigen schuld) die niet kan of wil helpen maar vervolgens wel hun enigste plek die er blijkbaar in Nederland is gedwongen proberen te sluiten.

wie de docu gezien heeft weet dat daarin een oudere zeeman "hulp" zou krijgen maar uiteindelijk eerst weer in een gat valt voor er iets gebeurt.

echt weer nl...

men laat mensen hier eerst kapot lopen dus niet mee denken als ze aan de bel trekken.

pas als men helemaal aan in de goot ligt komt er pas iets in actie die zich dan vervolgens op de borst kloppen "kijk eens wat doen wij het goed"

had je eerder moeten doen l*l.....


...

Share this post


Link to post
Black Tiger

Ik heb een deel van die afleveringen gezien, er zijn inderdaad wat schrijnende gevallen. Maar om dat zo bij elkaar te laten zitten maakt het alleen maar erger. Een aantal zal toch geholpen moeten worden, maar dat bereik je niet door zomaar een sluiting en die mensen dan op straat te zetten.

 

Even los van het feit dat er ook nog gewone campinggasten zitten met een stacaravan waar geld in is gestoken die er nu geen euro meer voor terug krijgen. Dat kan ook niet. Je werpt als gemeente de mensen zo inderdaad gewoon in een gat.

 


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.