Jump to content
Sign in to follow this  
freggel1

4 hoopvolle scenario’s voor Oranje

Recommended Posts

freggel1

Na de afgang tegen Frankrijk lijkt het WK in Rusland heel ver weg, maar er zijn nog altijd ontsnappingsroutes voor Oranje. Wij zetten 4 hoopvolle scenario’s op een rij:

 

1. Danny Blind nieuwe bondscoach Zweden

Zweden leek goed op weg naar het WK, maar de onverwachte nederlaag in Bulgarije is een flinke streep door de rekening. Het zou dus zomaar kunnen dat de traditioneel paniekerige Zweden bondscoach Janne Andersson de laan uit sturen. Zoals in elk middelgroot voetballand zal de roep om een buitenlandse bondscoach toenemen. Danny Blind is beschikbaar en vanuit Zweeds perspectief een buitenlander. Nederland is er trouwens nog niet als de Zweden Blind aanstellen: om een reëel uitzicht te houden op het WK moet Blind tegelijkertijd bondscoach van Bulgarije worden.

 

2. Frans leger valt Zweden en Bulgarije binnen

De Franse president Emmanuel Macron heeft al kort na zijn aantreden te maken met stevig dalende populariteitscijfers. Voor staatshoofden in het nauw is het binnenvallen van andere landen een welkome afleidingsmanoeuvre. Het zou kunnen dat Macron daarbij zijn oog laat vallen op Zweden en Bulgarije. Als het Franse leger er op tijd in slaagt beide landen te veroveren, horen Zweden en Bulgarije officieel bij Frankrijk en grijpt Nederland dus automatisch de tweede plek in de groep. Oranje moet dan alleen Wit-Rusland en Luxemburg achter zich zien te houden. Extra hoopvol: Frankrijk zou vanwege de geopolitieke agressie gediskwalificeerd kunnen worden. In dat geval kan Nederland zelfs groepswinnaar worden.

 

3. FIFA breidt WK uit naar 200 landen

Het was een van de speerpunten in de verkiezingscampagne van FIFA-president Gianni Infantino: een WK met meer deelnemers. Op dit moment is het de bedoeling dat het WK van 2026 wordt uitgebreid naar 48 landen. Infantino zou er echter voor kunnen kiezen om zijn plannen te vervroegen en ze nog ambitieuzer te maken. Als de FIFA kiest voor een WK van 180 à 200 landen in Rusland, is er een goede kans dat de nummers 4 en 5 in de groep van Nederland ook naar de eindronde mogen. Oranje moet in dat geval hopen dat er voor die tijd niet al te veel landen uit elkaar vallen. Het is daarom belangrijk dat het nieuwe kabinet stevig inzet op vredesmissies in landen waar een burgeroorlog dreigt, zoals Venezuela en de Verenigde Staten. Het is te hopen dat de formerende partijen die visie hebben!

 

4. Kate Winslet en Leonardo DiCaprio toch een stel

Dit is het fraaiste scenario. Iedereen die Titanic heeft gezien, hoopt stiekem al twintig jaar dat Leo en Kate bij elkaar komen. Volgens diverse media lijkt het nu eindelijk zover te zijn. Fingers crossed!

 

 

 

 

Bron: weet ik veel 1 of andere grapjas... :D

 


Happy Funboardin'

Share this post


Link to post
freggel1

Gut, ze hebben een keer gewint. :D


Happy Funboardin'

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.