Hugh Hefner overleden!

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
34.773
Waarderingsscore
998
Punten
113
Leeftijd
60
Locatie
State Penitentiary
Hij was een als oprichter van het blad Playboy een levende legende.

Woensdag 27 september is hij op 91-jarige leeftijd een overleden in zijn Playboy Mansion.

Het legendarische pand werd eerder dit jaar verkocht voor 100 miljoen dollar. De koper moest daarbij wel beloven dat Hugh tot zijn dood in de villa mocht blijven wonen.

Hefner richtte de Playboy in 1953 op. Het tijdschrift groeide uit tot een van de meest herkenbare merken en veel modellen in het blad werden wereldberoemd.

Onder meer Pamela Anderson, Carmen Electra en Anna Nicole Smith waren playmates in het blad. Hun fotoreportages werden over de hele wereld bekeken.

De eerste uitgave van het blad, die Hefner ongeveer 8000 dollar kostte om te laten drukken, had een naaktfoto van de toen nog onbekende Marilyn Monroe op de centerfold. Zij was na die druk direct bij veel Amerikanen bekend: het blad ging zo'n 54.000 keer over de toonbank.

Door de enorme populariteit van het blad verwierf Hefner wereldwijde bekendheid als de belichaming van 'de Playboy'. Zo zou hij in zijn leven met meer dan duizend vrouwen het bed hebben gedeeld en liet hij zich maar al te graag, gehuld in zwart zijden pyjama en rood satijnen smokingjasje, voor de camera's omringen door mooie vrouwen op zijn landgoed.

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan