Jump to content
Sign in to follow this  
Black Tiger

Hugh Hefner overleden!

Recommended Posts

Black Tiger

Hij was een als oprichter van het blad Playboy een levende legende.

Woensdag 27 september is hij op 91-jarige leeftijd een overleden in zijn Playboy Mansion.

Het legendarische pand werd eerder dit jaar verkocht voor 100 miljoen dollar. De koper moest daarbij wel beloven dat Hugh tot zijn dood in de villa mocht blijven wonen.

 

Hefner richtte de Playboy in 1953 op. Het tijdschrift groeide uit tot een van de meest herkenbare merken en veel modellen in het blad werden wereldberoemd.

Onder meer Pamela Anderson, Carmen Electra en Anna Nicole Smith waren playmates in het blad. Hun fotoreportages werden over de hele wereld bekeken.

 

De eerste uitgave van het blad, die Hefner ongeveer 8000 dollar kostte om te laten drukken, had een naaktfoto van de toen nog onbekende Marilyn Monroe op de centerfold. Zij was na die druk direct bij veel Amerikanen bekend: het blad ging zo'n 54.000 keer over de toonbank.

Door de enorme populariteit van het blad verwierf Hefner wereldwijde bekendheid als de belichaming van 'de Playboy'. Zo zou hij in zijn leven met meer dan duizend vrouwen het bed hebben gedeeld en liet hij zich maar al te graag, gehuld in zwart zijden pyjama en rood satijnen smokingjasje, voor de camera's omringen door mooie vrouwen op zijn landgoed.

 


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
the matrix

Hij heeft zich inderdaad uitgeleefd , ?


groet,

 

the matrix

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.