Ziggo schakelt analoog TV signaal uit vanaf april.

Black Tiger

Addicted Member
Administrator
Moderator
Lid sinds
8 feb 2001
Berichten
34.773
Waarderingsscore
998
Punten
113
Leeftijd
60
Locatie
State Penitentiary
Ziggo begint in april met het uitschakelen van het analoge tv-signaal. De kabelaar gaat dat per regio doen, Capelle aan den IJssel is als eerste aan de beurt. Over twee jaar moet het analoge signaal overal uitgeschakeld zijn.

Ziggo had eind vorig jaar al te kennen gegeven te stoppen met analoge tv, maar destijds was niet bekend wanneer het signaal afgesloten zou worden. VodafoneZiggo heeft daar nu meer informatie over gepubliceerd. De provider zegt klanten per regio ruim van tevoren te informeren wanneer het analoge signaal wordt uitgeschakeld. Inmiddels hebben klanten in Capelle aan den IJssel en een aantal plaatsen daaromheen een bericht gehad. Ziggo schakelt daar in april het analoge signaal uit.

De provider zegt mensen die analoog kijken te helpen met de overstap naar digitaal. Daarvoor zet VodafoneZiggo extra servicepunten in en klanten worden ook thuis geholpen. Ziggo heeft een pagina online gezet waarop klanten informatie kunnen vinden over het uitschakelen van het analoge signaal en de overstap naar digitale tv.

@Bron: tweakers.net

 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan