Jump to content
Sign in to follow this  
freggel1

Amerikaanse acteur Burt Reynolds (82) overleden

Recommended Posts

freggel1

De Amerikaanse acteur Burt Reynolds, te herkennen aan zijn karakteristieke snor en bekend van de televisieseries Gunsmoke en Dan August, en de film Deliverance, is donderdag op 82-jarige leeftijd overleden. Hij overleed aan een hartstilstand in een ziekenhuis in Florida, schrijft tijdschrift US Weekly.

 

Reynolds speelde in bijna tweehonderd films en tv-series. Zijn grootste successen waren in de jaren zeventig met filmrollen in actiefilms als Deliverance, The Longest Yard en Smokey and the Bandit. De populaire low-brow-ster kreeg in de nadagen van zijn carrière waardering van Hollywood door een Oscarnominatie voor beste mannelijke bijrol in Boogie Nights (1997) van regisseur Paul Thomas Anderson. Voor de film, waarin Reynolds een pornoregisseur speelde, kreeg hij in 1998 een Golden Globe. Tevens kreeg hij een ster in de Hollywood Walk of Fame.

 

Toch nog eens naar

kijken. :D

 

RIP.


Happy Funboardin'

Share this post


Link to post
Black Tiger

Was die al zo oud? Ik dacht dat ie pas vooraan 70 was of zo.

 

Hij ruste in vrede.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.