Jump to content
Sign in to follow this  
freggel1

Reclame blokken op tv?

Recommended Posts

freggel1

Ik kijk normaal gesproken niet veel naar de tv, maar sinds een half jaar ben ik [tijdelijk] uit de ploegendienst, en heb dus nu wat vaker tijd om 's avonds in de bank te ploffen en tv te kijken.

 

Nou om eerlijk te zijn vreet ik mezelf compleet op! Pffftttt… wat een reclame en wat een herhalingen, programma's die je 3 dagen geleden gekeken hebt, en dan weer herhaald worden??? 

 

En om dan nog maar niet te spreken over de oude series zoals Allo allo, en The A-team, hebben ze nou niks beters meer??? 

Of spannen de commerciële samen met Netflix en Videoland.


Happy Funboardin'

Share this post


Link to post
Black Tiger

Oh maar dit is al langer het geval dan een half jaar hoor.

 

Inderdaad veel herhalen maar je wordt ook doodziek van de reclame. Misschien begrijp je nu ook waarom ik lekker rustig 's nachts kijk als ik iets wil kijken. Dan heb ik het opgenomen en kan de reclames lekker snel doorzappen. En het is maar weinig wat opgenomen hoeft te worden omdat teveel zooi gewoon oud is van vorig jaar of herhalingen en ga zo maar door.

 

En om dan nog maar niet te spreken over de oude series zoals Allo allo, en The A-team, hebben ze nou niks beters meer???

Pardon? Er zijn heel veel mensen die blij zijn dat weer eens wat leuke oude series zoals Allo Allo weer eens op TV komen. Jarenlang werd in de zomer alleen herhaald wat in de winter uitgezonden werd tot in den treure toe.

Dan is iets als Allo Allo wat toch al jaren geleden werd uitgezonden, gewoon een verademing. Wat mij betreft mochten ze nog meer uit zenden van nog langer geleden.

 

The A-Team vind ik zelf ook niet zo geweldig, maar je hebt er klaarblijkelijk nog niet naar gekeken, behalve naar de naam dan, want er spelen totaal andere mensen in mee, dat is dus een vernieuwde serie van The A-Team.

 


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.