Jump to content
Sign in to follow this  
freggel1

Plannen om locatie ‘Zundertse Jubel’ te verplaatsen [Update]

Recommended Posts

freggel1

Wij zijn er mee opgegroeid, de laatste decennia is het moment dat bekend wordt gemaakt wie de eerste prijs gewonnen heeft met het Bloemencorso hét moment dat ze mogen stoppen!

 

En dan komt de Zundertse Jubel, het feest, de ontlading. Maar door het groter worden van het bezoekersaantal, en het gebrek aan zitplaatsen op de tribune en de veiligheid waar het jubelmoment is, de Markt. Heeft men besloten om dit te veranderen naar een ander locatie, een groter plein, het Oranjeplein, waar meer tribunes gebouwd kunnen worden, en de veiligheid te waarborgen dit plein zit naast het veilingterrein waar de wagens samenkomen/vertrekken en na de optocht tentoongesteld worden en op dinsdag afgebroken worden, dus dat klinkt logisch, alles op 1 locatie, er zijn daar ook meer "vluchtroutes".

 

Want als er nu een wagen met stukken komt te staan in de smalle straten dan loopt heel de stoet niet meer??? 

 

 

 

 

Pffftttt. hoor mij nu, dit hééft niks met hét moment te maken, maar is pure commercie, want bijna op en in geen enkele straat kunnen er 2 wagens naast elkaar, of is er een vluchtweg in de buurt als er bijvoorbeeld een as breekt, of iets anders in de constructie!  De straten hebben niet de breedte van 10 meter... En in de naastgelegen straten is tijdens het Corso een braderie, dus daar kan men ook niet langs met een Brandweerwagen of iets anders.

 

Lees maar eens wat men nu precies in gedachte heeft: https://www.corsonetwerk.nl/plannen-om-locatie-zundertse-jubel-te-verplaatsen-22590


Happy Funboardin'

Share this post


Link to post
freggel1

Even een voorbeeld wat er verdwijnt nu het op een andere plaats is de Jubel. 

 

Je hoort het ze zeggen in het filmpje, ze mogen stoppen,  maar je ziet, als je goed kijkt,  hét geboorde huis van Vincent van Gogh! 

 

Dit hoort bij De Zundertse Jubel!!!

 

 


Happy Funboardin'

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.