Plannen om locatie ‘Zundertse Jubel’ te verplaatsen [Update]

freggel1

Addicted Member
Moderator
Lid sinds
5 jan 2003
Berichten
20.131
Waarderingsscore
562
Punten
113
Leeftijd
59
Locatie
Zundert
Wij zijn er mee opgegroeid, de laatste decennia is het moment dat bekend wordt gemaakt wie de eerste prijs gewonnen heeft met het Bloemencorso hét moment dat ze mogen stoppen!

En dan komt de Zundertse Jubel, het feest, de ontlading. Maar door het groter worden van het bezoekersaantal, en het gebrek aan zitplaatsen op de tribune en de veiligheid waar het jubelmoment is, de Markt. Heeft men besloten om dit te veranderen naar een ander locatie, een groter plein, het Oranjeplein, waar meer tribunes gebouwd kunnen worden, en de veiligheid te waarborgen dit plein zit naast het veilingterrein waar de wagens samenkomen/vertrekken en na de optocht tentoongesteld worden en op dinsdag afgebroken worden, dus dat klinkt logisch, alles op 1 locatie, er zijn daar ook meer "vluchtroutes".

Want als er nu een wagen met stukken komt te staan in de smalle straten dan loopt heel de stoet niet meer??? 

Pffftttt. hoor mij nu, dit hééft niks met hét moment te maken, maar is pure commercie, want bijna op en in geen enkele straat kunnen er 2 wagens naast elkaar, of is er een vluchtweg in de buurt als er bijvoorbeeld een as breekt, of iets anders in de constructie!  De straten hebben niet de breedte van 10 meter... En in de naastgelegen straten is tijdens het Corso een braderie, dus daar kan men ook niet langs met een Brandweerwagen of iets anders.

Lees maar eens wat men nu precies in gedachte heeft: https://www.corsonetwerk.nl/plannen-om-locatie-zundertse-jubel-te-verplaatsen-22590

 
Even een voorbeeld wat er verdwijnt nu het op een andere plaats is de Jubel. 

Je hoort het ze zeggen in het filmpje, ze mogen stoppen,  maar je ziet, als je goed kijkt,  hét geboorde huis van Vincent van Gogh! 

Dit hoort bij De Zundertse Jubel!!!



 



Hosting Fun

Advertenties

Terug
Bovenaan Onderaan