Jump to content
Sign in to follow this  
Black Tiger

Terugroepactie deel Apple 15"-MacBook Pro's uit 2015.

Recommended Posts

Black Tiger

Apple roept een deel van de 15"-versie van de MacBook Pro uit 2015 terug vanwege het risico op oververhitting van de accu. Apple raadt gebruikers van laptops met die accu aan om het apparaat niet meer te gebruiken!

 

Apple vervangt de accu's van laptops met accu's die gevaar lopen op oververhitting kosteloos, aldus de fabrikant.
Het gaat om modellen die verkocht zijn tussen de release medio 2015 en februari 2017. Apple zegt niet hoeveel laptops er zijn met die accu's of een hoe groot deel die uitmaken van de in die periode verkochte 15"-MacBook Pro's.

 

De Amerikaanse fabrikant heeft een pagina online gezet waarop klanten het serienummer van hun laptop kunnen invoeren om te kijken of hun laptop gevaar loopt op oververhitting. Als dat zo is, raadt Apple aan om de laptop niet meer te gebruiken en contact op te nemen met een winkel in de buurt waar gebruikers de laptopaccu kunnen laten vervangen.

Het gaat om het laatste model van de MacBook Pro zonder Butterfly-toetsenbord en Touch Bar. De laptops met Butterfly-toetsenbord die sinds 2016 verschenen vallen buiten deze terugroepactie.

 

@Bron: Tweakers.net en anderen.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.