Jump to content
Sign in to follow this  
freggel1

Even een lesje huisregels voor een Rottweiler!

Recommended Posts

freggel1

1. Hygiene is belangrijk, veeg je pootjes dus ook altijd goed af aan het schone witte kleed als je net uit de modder komt. Ben je er zeker van dat niemand kijkt; wrijf dan ook nog even met je rug langs de bank, ideaal als je nat bent.

 

2. Zoek na het dineren de dichtstbijzijnde broek of jurk; dat zijn de beste servetten.

 

3. Als Rottweiler ben je aardig lomp en loop je weleens in de weg; geen probleem, ga op de bank liggen.

 

4.Bewaak je erf, ren dus goed door de struiken en spit het bloementuintje om zodat je er zeker van bent dat er zich daar geen ongedierte bevind!

 

5. Begroet alle gasten uitbundig; spring bij ze op schoot, zoen ze uitgebreid, begeleid ze naar de w.c en tenslotte duw je neus in de koffie zodat je weet dat de koffie niet te heet is; allom, wees een gastheer/dame.

 

6. Snoei planten goed kort, desnoods ga je met je poten op de vensterbank of tafel staan; als je je werk maar goed doet.

 

7. Controleer het aanrecht nauwkeurig op de mogelijkheid van overgebleven restjes; dit kan namelijk gaan bederven en moet ter preventie opgeruimd worden.

 

8. Ga midden in de nacht alle bedden langs om te kijken of alles nog in orde is en leg je natte neus op die van anderen om er zeker van te zijn dat iedereen nog ademhaalt.

 

9. Zit je met de baas in de auto en is het nogal druk op de weg? Leg dan als blijk van je goede vertrouwen je kop op de schouder en zoen hem in zijn oor.

 

10. Wees duidelijk in wat je wilt, loop je aan de lijn trek dan je baasje omver, zodat hij weet welke kant je op wilt.

 

 

71116445-1327066747461979-41448469276005

 

 

Edited by freggel1
  • Haha 2

Happy Funboardin'

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.