Jump to content
l.oosterhoff

Slingbox stopt over twee jaar met zijn activiteiten

Recommended Posts

l.oosterhoff

hoi,

 

slingbox-m1-front-100356727-large.jpg

 

De Slingbox-producten van Sling Media zullen worden stopgezet en er zal geen verder werk worden verricht aan hun ondersteunende apps.

 

Zijn servers worden permanent offline gehaald op 9 november 2022, wanneer al zijn apparaten en services onbruikbaar worden.

 

"Door technologische vooruitgang in de tv-industrie en de alomtegenwoordige aard van streaming-apparaten en -diensten in de afgelopen jaren, is de vraag naar Slingbox afgenomen", aldus het bedrijf in een verklaring. "Als gevolg hiervan concentreren we onze inspanningen op het blijven ontwikkelen en verbeteren van innovatieve producten voor Dish TV en Sling TV om te voldoen aan de veranderende behoeften voor place-shifted kijken."

 

De  meeste SlingBox-modellen zullen aanvankelijk normaal werken, maar het aantal zal in de loop van de tijd afnemen naarmate versies van de SlingPlayer-apps verouderd raken en / of de compatibiliteit verliezen.

 

bron: Broadband TV News


groet uit het vrije friese land

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.