Jump to content
Guest xinetic

Hardware of software probleem ???????

Recommended Posts

Guest xinetic

Ik heb een Humax 5400 met aston cam, loader 1.36, hw oak I&II 2.1, sw 1.01.08. regelmatig als ik mijn Humax op standby zet gaat deze na verloop van tijd ??? helemaal uit het display is helemaal leeg en het standby lampje is dan ook uit, ik moet dan de Humax een aantal maal met de hoofdschakelaar uit/aanzetten (met tussen pauzes) daarna geeft deze weer een teken van leven en werkt alles weer perfect. Kan dit een software probleem zijn (ik denk zelf van niet er is al een keer opnieuw software ingezet door de verkoper, met daarna hetzelfde probleem) of is dit echt een hardware probleem. Heefd iemand dit probleem ook (gehad), zo ja wat is er met de Humax gebeurd om het probleem te verhelpen.

Share this post


Link to post
Guest activ

Ik heb met de Humax al aardig wat gekke software problemen meegemaakt maar dit nog nooit, ik denk dus dat het hier een hardware probleem betreft.

Ik zou eens praten bij de zaak waar je hem gekocht hebt en kijken of die een oplossing kunnen bieden.

In de trend van een ander of indien hij niet nieuw is een reparatie.

Share this post


Link to post
Guest PieterPeuter

Gokje?

Lege elko in de voeding, primair.

 

Groetn Piet.

Share this post


Link to post
Guest xinetic

Probleem is opgelost, ik heb de ontvanger kunnen omruilen voor een nieuwe, schijnt toch een hardware probleem geweest te zijn, want nu met de nieuwe ontvanger, met dezelfde software heb ik geen problemen meer.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.