Jump to content
Sign in to follow this  
Guest appie39

seca naar irdeto

Recommended Posts

Guest appie39

Ik heb diverse files geprobeerd die het mogelijk zouden maken om met de irdeto all-cam seca-kanalen te openen.Nu lukt dit wel op mijn gepatchte Humax 5400(op de embedded irdeto),maar niet op mijn Mediamaster 9500 S.

De MM is voorzien van DVB2000 software en ik dacht dat je cam dan ook een allcam werd ( of vergis ik me daarin ?).Als `t inderdaad een allcam is , waarom lukt `t me dan niet op de MM en wel op de Humax ?

Alvast bedankt,

Groetjes,

Appie

Share this post


Link to post
Black Tiger

Die files zijn nog niet geperfektioneerd, een allcam hebben is dus nog geen garantie dat het ook werkt. Vooralsnog werkt dit wel op Humax maar op Nokia heb ik het zelf ook nog niet werkend gezien.

 

Helaas kun je er op dit board niet meer info over krijgen dan dit, dus het topic wordt gesloten, misschien dat iemand je per e-mail nog wat uitleg wil geven of verder wil helpen.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.