Jump to content
Sign in to follow this  
Guest satboy

humax 5100

Recommended Posts

Guest satboy

is het mogelijk om dezelfde software te laden in de humax 5100ik hep een aantal versies geprobeert, maar telkens stopt de ontvanger tijdens het laden.

bij een aantal begint hij zelfs niet, (geprobeert: de 08 versie, de allcam 2.4 en de allcam 3 etc

wie weet wat ik verkeerd doe (bij de 5400 geen probleem gehad

 

alvast bedankt

Share this post


Link to post
Guest marciemarc

Dit kan niet, en het heeft geen zin! Waarom zou je een allcam patch in een ontvnager laden die geen interne decoder heeft. De loader is anders, de id's zijn anders en de totale software is anders voor de 5100. Ik zou maar stoppen met dit experiment, want nogmaals, dit heeft geen enkele zin...

Wel zou ik het begrijpen als je een Humax 5300 hebt, met interne viaccess-cam. Dan zou je misschien een 5300 om kunnen proggen naar een 5400. Dit is reeds gevraagd in een ander topic, maar er zijn nog geen concrete experimenten geweest op dit vlak. De 5300 lijkt wat dit betreft als 2 druppels water op de 5400, en zelfs dan nog zie je dat het niet eenvoudigweg te doen is.

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.