Jump to content
Sign in to follow this  
Guest marciemarc

Cyfra+ Goldbox files

Recommended Posts

Guest marciemarc

Ik heb een probleempje met een officiële cyfra+ ontvanger. De files die ik gebruik voor mijn Philips geven op de Cyfra ontvanger toch na enkele seconden de foutmelding, stop de kaart in de ontvanger. Zijn er speciale poolse files nodig? Ik durf niet zo goed op de bekende poolse site te gaan zoeken (vanwege al die virus waarschuwingen) Heeft iemand ervaring met zo'n poolse ontvanger? Zelfs met mijn Mosc kaart krijg ik dezelfde foutmelding. Maar dat zal wel aan de startup record liggen, en daar zoek ik dus ook naar.

De cyfra ontvanger is nodig om de juiste karakterset te hebben bij poolse ondertiteling, die is met de nederlandse versie niet te lezen. (Niet dat ik het wel kan lezen met de poolse ontvanger, maar alleh...je snapt het wel, het is voor een mooie poolse vrouw die door een vrijgezellige nederlandse man geïmporteerd is voor een paar roepies, of slotys of hoe heten die euro's daar?)

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.