Jump to content
Sign in to follow this  
Guest jlukens

settingsproblemen met 1.03.06

Recommended Posts

Guest jlukens

Heel erg leuk, die +CAM 3.2 maar ik heb nog steeds een probleem wat ik met alle versies van 1.03.06 heb gehad.

Als ik in manual search de network-search op YES zet, dan scant m'n Hummie netjes alle kanalen van de Astra satelliet af(vaste schotel...) en als hij klaar is komt hij met de melding "warning network already exists" o.i.d. Tot zover alles normaal. Maar dan druk ik op OK om op te slaan, en dan komt de melding:

"Service Limit Reached", terwijl ik maar 450 kanalen in de lijst heb staan! Dus als er, zoals vorig week de Fransen, een netwerk zijn zenders verplaatst, dan kan ik geen nieuwe zoek opdracht geven, want de zenders kunnen niet worden opgeslagen...

Nu vermoed ik dat het iets met de huidige settings-editors en de nieuwe mogelijkheid voor 32 schotelposities te maken heeft.

Misschien weet iemand er hier iets meer over...

 

Trouwens, ik heb al een keer alle netwerken en transponders weggegooid, dan opnieuw laten scannen, en dan gaat het wel goed. Maar na de lijst dan te bewerken met Setedit en / of Humbox, is het probleem weer teruggekeerd.

 

Suggesties welkom...

 

Jan

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.