Jump to content
Sign in to follow this  
Guest LatinoBoy

Eindwerk voor school

Recommended Posts

Guest LatinoBoy

Hoi,

 

Ik zit nu in mijn laatste schooljaar elektronica en moet daarom een eindwerk maken (i.v.m. elektronica) die tegen mei van 2002 klaar moet zijn om te presenteren voor een jurie die dan voor een groot deel zal bepalen als ik geslaagd ben of niet.

 

Omdat ik zelf veel bezig ben met mijn hobby (satelliet) wil ik dus in deze richting blijven [dus in het proggen van EEproms, atmels, PLD, PLC's (siemens S5 of S7) , ...]. Het probleem hierbij is om daar een goede toepassing bij te vinden die niet al te makkelijk is, (zodat ik het na 2 maanden al klaar zou hebben) en legaal is :-) . Ik heb al in vele tijdschriften gezocht zoals Elektuur en ELV maar ik vind dus geen interessante toepassingen hiervoor.

 

Daarom wil ik jullie vragen als jullie misschien zelf leuke url's weten of misschien zelf schema's met de nodige beschrijving hiervan en printlayouts hebben. Schakelingen die niet veel met mijn voorkeur te maken hebben zijn ook nog welkom maar het moet wel in de elektronica blijven natuurlijk.

 

Ik hoop op vele reacties

 

Greetz LB ;-)

 

Ik hoop dat ik veel reacties krijg met mooie schakelingen

Share this post


Link to post
Guest MAS3

Euh...

Een DiSecQ update voor een oud type positioner bijvoorbeeld?

Lijkt me een aardige....

Share this post


Link to post
Guest ruff rider

Wel het idee van Mas3 vind ik een zeer goede.

Ga vooral niet zoeken naar kant en klare schakellingen met print layouts en alles inbegrepen. Als je een eindwerk moet maken moet je het wel zelf ontwerpen en niet copieren, dus ga niet zoeken achter schakelingen maar achter ideeën.

 

Suc6

Ruff Rider

Share this post


Link to post
Guest LatinoBoy

Jullie zeggen dat ik zelf iets moet ontwerpen. Maar daarvoor ben ik dus nog niet in staat met mijn opleiding die ik op dit moment krijg (is gewoon nog secundair) , pas na dit schooljaar ga ik naar een hogeschool die meer gespecialiseerd gericht is op zelf ontwerpen van eigen schakelingen e.d. Daarom zijn ben ik verplicht (van de leerkrachten) om ergens uit een tijdschrift zelf iets te zoeken waar de schema's en de uitleg (in grote lijnen toch) al van gegeven is. De printlayout valt zelf nog te ontwerpen als ik het schema al heb.

 

Toch bedankt voor jullie reacties maar dat zal helaas "nog" niet gaan lukken voor mij.

 

Greetz LB :)

Share this post


Link to post
Guest LatinoBoy

Jullie zijn allemaal bedankt voor de reacties maar moeten niet meer replyen want ik heb al een project. Namelijk een BASIC stamp cursus van parallax voor het programmeren van een robotje.

 

Greetz LB :)

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.