Jump to content
Guest Ratje

stream mmov

Recommended Posts

Guest Ratje

klopt het dat de mmov kanalen op stream niet werken met de 3-1funfile???????

Share this post


Link to post
sjonnie5

Staat mij iets van bij dat dit met de software versie te maken heeft.

Werkt wel met +cam 3.2 dacht ik.

 

Is dit niet het geval wordt ik wel verbeterd.


___________________

Greetings  Sjonnie5

Share this post


Link to post
Guest pecari

Als je de voorkeur geeft aan seca dan is het lastig met de update krijgen maar als je gewoon op de XXX gaat staan en je ontvanger uit zet en weer aan dan krijgje een update mits plainmasterkey en Prov ID klopt en er een film draait op de verquintie die je als update gebruikt als je de voorkeur aan irdeto geeft met je kaartje dan gewoon op CNN gaan staan en de ontvanger uit en weer aan en je krijgt een update

dit als met een humax5400 met softw 3.1 funkaart 3in1

 

G.R Pecari

Share this post


Link to post
Guest Satslope

Het probleem wat zich hier met Stream voordoet is dat de kaart niet meer na een CAM reset (MM9500) op stream wil springen.

Dus geen update.

Toen heb ik met ISVEdit de NOVA date op 0831 gezet en Stream de "startprovider" gemaakt. Nu is het een kwestie van proberen, op sommige stream kanalen geeft de kaart na een CAM reset "NOV" aan (nova) en gaat dan ineens open. Beetje raar maar het werkt wel weer.

Ik vermoed dat de "herkenning" van de Irdeto-provider via de datum gaat en dat daar ergens iets mis loopt.

Via SECA krijg ik met de Amon 2.1 geen beeld op stream. Er staat wel een patch van Amon 2.1 op de poolse site maar ik weet niet of die werkt. Als iemand een CAM heeft met een flashgeheugen ipv een OTP kan ie het eens testen..

 

Overigens werken alle kanalen van Stream. Je kunt eens proberen ze opnieuw in te lezen, die jongens willen nog weleens pid's wijzigen en zo..

Share this post


Link to post
Guest Ratje

wat is de url van die poolse site?

Share this post


Link to post
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.