Jump to content

* * * Sinterklaas is weer in het land * * *


Piet schoorsteen Funboard Stoomboot

Sign in to follow this  
Guest asilah

Probleem met uploaden DST5816

Recommended Posts

Guest asilah

Ik heb de handleiding van redcat gevolgd en uitgevoerd. Alles is volgens mij goed gegaan. Nu staat de nieuwe lijst in de deco, maar de zenders kloppen niet met de de lijst dat ik heb geupload. Ik krijg bijv. op het kanaal van TVE het kanaal NED1.

 

Kan iemand mij hiermee helpen, pleaze?

 

PS: Toen ik de inhoud van 512k.bin bekeek en de TPT en TCS most updaten had ik wel wat anders in de regels staan dan wat er in de handleiding stond.

Share this post


Link to post
Guest M_Z

Als je de extracted flash bekijkt is het normaal dat de adressen verschillend kunnen zijn. Heb je al eens geprobeerd om een complete tct en tpt (kant en klaar) erin te gooien. Doe dat volgens het stappenplan wat je vind op mijn site, dan moet het goed gaan!

Share this post


Link to post
Guest asilah

Heb ik al gedaan. Ik heb zelfs deze handleiding van jou site. Waar het probleem ontstaat is bij de TPT en TCS update. Als ik dus deze wil updaten zoals in de handleiding staat dan krijg ik dat er geen TPT of TCS is om te updaten. Ik moet dan op de regel gaan staan van TPT (staat 2 X in) en TCS en deze eerst saven en vervolgens met channel list editor aanpasssen en weer opslaan in 512k.bin. Deze weer laden en dan naar de deco wegschrijven.

 

Gaat dus allemaal goed en krijg ook netjes de nummers op vlogorde, maar de nummers horen niet bij de zenders, TVE is dan bijv. NED1.

Share this post


Link to post
Guest M_Z

Asilah, je hebt volkomen gelijk. Dit was een foutje in de Zipfile van onze site. Nu heb ik er de juiste tpt en tcs in gezet. Er stonden eerst alleen de .txt files in. Daarmee kon je ook wel je lijst aanpassen, maar dan moest je toch wat extra handelingen doen. Nu klopt het verhaal dus weer helemaal, alles heb ik nog eens uitvoerig gecontroleerd. Gebruik de tpt en tcs zonder toevoeging en plaats die in een nieuw mapje met declink samen. Ga nu de flash uitlezen, en druk daarna op update TPT en dan TCS. Nu kun je de flash512k.bin terugzetten en heb je alle kanalen op de juiste volgorde, enfin... die uitleg staat uitgebreider te lezen op mijn site.

 

Nogmaals sorry voor het ongemak, en bedankt voor de tip.

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  
  • Sint op motor Hosting Fun Sint op motor

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.