Jump to content

* * * Sinterklaas is weer in het land * * *


Piet schoorsteen Funboard Stoomboot

Sign in to follow this  
Guest janverhoeven

Programeren Irdeto

Recommended Posts

Guest janverhoeven

Het lukt mij maar niet om een irdetokaart te proggen. Is er een feitelijk verschil tussen een seca-kaart en een irdeto-kaart. Ik werk met gold140 en haal mijn codes bij de eend. Wie kan mij helpen ?????. Ps als iemand mij tevens kan uitleggen hoe ik een kaart voor de pace klaar kan maken (met setje van de eend) hoor ik dit ook graag.

Share this post


Link to post
Black Tiger

Er is een wezenlijk groot verschil tussen beide kaarten en hun werking. Zo heeft een Irdeto kaart maar 2 providers (prov 00 en prov 10) en op een Seca kaart kunnen er veel meer.

 

Ook de codering en werking verschilt behoorlijk van elkaar alhoewel er wat bepaalde punten betreft gelijkenissen zijn.

 

De rest van je vragen kunnen op dit board niet beantwoord worden aangezien we je dan zouden helpen met illegale activiteiten, je kunt je vraag wel in de Bedelstaf nog eens posten in de hoop dat iemand je hiermee per email helpen wil.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
  • Sint op motor Hosting Fun Sint op motor

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.