Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Galactica

Tivo Box

Recommended Posts

Guest Galactica

Wat is een TiVo Box?

Share this post


Link to post
Guest ardvdw

Ben wat laat met een reaktie, maar ben ook pas net terug van vakantie. Tivo is wel wat off topic hierzo, het is zeg maar een soort video recorder, maar dan met een harddisk ipv tapes. Leuke mogelijkheden, hij probeert aan de hand van je opneemgedrag een soort profiel van je te maken, en uit zichzelf programma's op te nemen waarvan hij denkt dat jij die leuk zal vinden (mits er voldoende schijfruimte is). Je kunt je afvragen wat de next generation video recorder gaat worden, zo'n Tivo ding (Philips heeft ook iets in die richting), of een DVD recorder.... Meer info op http://www.tivo.com, want het hoort hier niet echt thuis.

Share this post


Link to post
Guest ardvdw

Sorry, haalde even wat door elkaar. Philips is een van de bedrijven die achter Tivo zitten. Replay TV is de concurrent van Tivo. Ik geloof dat het momenteel alleen nog maar in de USA en de UK draait, maar wel geinig spul om eens te bekijken...

Share this post


Link to post
Dr.Z

Lekker dan als je veel naar de xx kanalen kijkt en opneemt in het geniep.

Staat dat ding strakjes alle xx kanalen af te scannen naar hard erotische acties.

Grote kans dat moeder de vrouw je nevenaktiviteiten ontdekt. hehehe :)

 

Misschien is dit wel wat voor "kletspraat".


"Al het goede in het leven is illegaal,immoreel of dikmakend"

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.