Jump to content
Sign in to follow this  
Guest bullet

Moederbord

Recommended Posts

Guest bullet

Ik zoek een manual van een Winco P55TV2 moederbord. Ik heb alles afgezocht, maar kom niet aan de juiste info. Het moederbord heeft 3 x PCI, 4 x ISA, 4 X simm, 1 x dram, socket7, Intel VX chipset. Er bestaat ook een Epox P55TV2 MB, maar dat is beslist niet dezelfde (lijkt er wel veel op, maar de Epox heeft 4 PCI slots) Wie heeft info over dit moederbord? Het gaat mij alleen om de jumpersettings. De Winco website bestaat niet meer helaas :(

 

Grtz. Bullet.

Share this post


Link to post
Guest MAS3

Als je bij het opstarten naar het scherm kijkt dan zie je een veelcijferig serienummer verschijnen dat het serienummer van de bios is.

Aan de hand van dit serienummer kun je eventueel je board nader identificeren.

Voor het geval je eraan twijfelt, tegenwoordig zijn award en phoenix 1 en hetzelfde bedrijf, en daar op de site is een handig hulpmiddel te vinden waarmee je weer net iets meer te weten kunt komen over je MB.

Ik hoop dat je er iets mee kunt....

 

Zo niet beschrijf es wat je meer wil weten, en welke chips er op dat MB zoal zitten, denk daarbij aan de chip die de klok regelt en aan die die de voeding van je processor regelt.

Share this post


Link to post
Guest bullet

Batyco, dat is precies wat ik zocht, hardstikke bedankt!! :), mas3, ook bedankt voor je reactie :)

 

Grtz. Bullet.

Share this post


Link to post
Guest bullet

Helaas, iets te vroeg gejuicht, dit moederbord is voorzien van een VIA chipset en die van mij met Intel VX chipset. De layout is bijna hetzelfde, maar de jumpers zijn wel anders. In elk geval bedankt voor de info. :)

 

Grtz. Bullet.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.