Jump to content

* * * Sinterklaas is weer in het land * * *


Piet schoorsteen Funboard Stoomboot

Sign in to follow this  
Guest appie39

Topic sluiten.

Recommended Posts

Guest appie39

Het valt me op dat in de bedelstaf bepaalde topics gesloten zijn.Hier gaat het dan om topics waar een SM aan te pas is gekomen,hetzij omdat hij/zij zelf de posting gedaan heeft,hetzij omdat er regels overtreden zijn.Hoe kan iemand die niet zelf een posting kan sluiten deze laten sluiten??

Volgens de regels mag je hier niet reply-en.Zou er voor de boodschap "topic kan dicht" een uitzondering gemaakt kunnen worden?

 

Groetjes,

 

Appie

Share this post


Link to post
Black Tiger

Sommige topics zijn gesloten of omdat er op gereplyed is of omdat betreffende al op een of andere wijze heeft laten weten dat hij geholpen heeft.

 

Nu is het zo dat met de regel dat er niet gereplyed mag worden, bedoelt wordt dat er geen onzinnige reply's en geen hulpreply's gegeven mogen worden etc.

De enige uitzondering hierop is inderdaad als de poster zelf aangeeft dat het topic gesloten kan worden of dat hij schrijft geholpen te zijn c.q. al een oplossing gevonden te hebben.

 

In dat geval wordt de posting gesloten. Dit recht is uitsluitend voorbehouden dus aan de originele starter van het topic.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Sint op motor Hosting Fun Sint op motor

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.