Jump to content

* * * Sinterklaas is weer in het land * * *


Piet schoorsteen Funboard Stoomboot

sjonnie5

Walbanger????

Recommended Posts

sjonnie5

Ben met wallbanger aan het klungelen, maar wat altijd gewerkt heeft doet het nu niet meer.

Ik krijg in mijn aston gelijk een update binnen en beeld, maar als ik terug naar irdeto ga blijft mijn beeld zwart.

Ik krijg op het beeld de 1722 melding, op het scherm van wallbanger:

eerst de request voor de country code, dan onderaan sending atr to cam en that's it.

Ook wordt wel de provider herkent want er wordt wel aangegeven de prov id en de gebruikte pmk.


___________________

Greetings  Sjonnie5

Share this post


Link to post
Black Tiger

Probeer eens een andere baudrate voor Irdeto.

Ik heb met de nieuwe Wallbanger immers ook mijn baudrate voor Seca moeten veranderen.

Het zou misschien de oorzaak kunnen zijn van jouw probleem.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
sjonnie5

Ik moest om iets te krijgen wel naar 10472 baute, maar nog steed geen resultaat.

Heb alle bautrate's en parity, data en stopbits geprobeerd.

Zal toch eens een andere pc proberen, misschien helpt dat.

P4 is misschien toch te snel voor irdeto.


___________________

Greetings  Sjonnie5

Share this post


Link to post
sjonnie5

yep p4 is waarschijnlijk toch te snel.

Heb de season aan een amd500 geprikt en loopt als een trein.


___________________

Greetings  Sjonnie5

Share this post


Link to post
satshow

Ik heb hier mijn poortinstellingen moeten veranderen in windows, staat bij mij voor beiden compoorten op 11520 bij mij.


groetjes satshow

Share this post


Link to post
sjonnie5

deze staan bij mij op 9600,8,geen,1 en Xon / Xoff.

 

zal eens proberen dit op 115200 te zetten.

Heb jij de rest wel gewoon laten staan?


___________________

Greetings  Sjonnie5

Share this post


Link to post
Black Tiger

Ik heb bij mij de xon/xoff omgezet naar "hardware" (oftewel rts/cts) dit bleek namelijk al in de vroegere tijd veel beter met mijn modem te werken.:)

De baudrate staat dan bij mij op 115200, en de rest op 8 N 1.

Dat zijn dus de compoortinstellingen. Of het wat uitmaakt weet ik niet, maar het zou kunnen.

 


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
sjonnie5

nog steeds hetzelfde met irdeto, krijg alleen het volgende te zien:

 

Request Country Code

01 02 02 03 00 00 7D

Reply Country Code

01 02 00 00 02 03 00 10

02 01 99 06 01 06 02 06 03 06 04 5D 41 41 4C 4C

EE

Request Country Code

01 02 02 03 00 00 7D

Reply Country Code

01 02 00 00 02 03 00 10

02 01 99 06 01 06 02 06 03 06 04 5D 41 41 4C 4C

EE

 

wel wordt de goede key gepakt.

Verder blijft er staan: sending atr to cam.

beeld is zwart.

 

Kan er mischien een setting in de humax niet goed staan?


___________________

Greetings  Sjonnie5

Share this post


Link to post
Black Tiger

Hmmz... ziet er goed uit, alleen die EE niet.

De baudrate lijkt me dus wel goed, misschien hooguit eens rotzooien met de parity settings.

 

Anders weet ik het ook niet zo.

Iemand anders nog ideeen hierover?


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post




  • Sint op motor Hosting Fun Sint op motor

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.