Jump to content

* * * Sinterklaas is weer in het land * * *


Piet schoorsteen Funboard Stoomboot

Sign in to follow this  
Guest Toedeloe

Duck stopt ermee

Recommended Posts

Guest Toedeloe

Zojuist de volgende mail gekregen:

 

I stop updating the duckfiles site due to a lack off time.

Thanx to everybody who have supported me this last year.

regards Duck

 

Jammer, was best wel handig dat je elke keer een maitje kreeg als de url veeranderde.

Share this post


Link to post
Satwatcher

Het leuke van deze hobby is toch zelf iets vernieuwen/veranderen/maken. Dus voor de echte hobbyisten is er zeker een leven na Duck.

 

De anderen ja....die moeten maar eens zich echt gaan verdiepen in de hele materie of een abootje afsluiten dacht ik zo.

 

Overigens wil dit niets afdoen voor de toewijding waarmee Duck zich al die tijd heeft ingezet.


Satwatcher

Share this post


Link to post
Dr.Z

ik dacht dat duck al een poos geleden gestopt was, ik meen mij in ieder geval ergens zo'n bericht te hebben gelezen.

Maar ach, "who need Duck anyway"


"Al het goede in het leven is illegaal,immoreel of dikmakend"

Share this post


Link to post
Guest kollenburg

Hoi,

 

Tja...toch jammer...

 

Voor 0019 is de oplossing inderdaad logisch, echter voor veel van de andere idents ben je toch vaak afhankelijk van de een of andere site om je info vandaan te halen....

 

HELAAS.....

 

Groetjes,

Erik.

Share this post


Link to post
satjan

ja duck en wie zal er nog volgen ?.

Zo word de lijst van satlinks weer korter en op termijn zal er dus niks meer zijn leuk voor de nieuwelingen die met deze hobby beginnen .

Maar niks aan te doen ik heb veel respect voor duk en al de inzet om zijn site steeds up to date te hebben gehouden maar een ding is zeker een site hebben is veel werk ;

Share this post


Link to post
Guest pet123

Kan freek er weer een streepje bij zetten. Gelukkig kunnen we nog terug vallen op de Donald Duck

Share this post


Link to post
Black Tiger

Ja, toch is het wel jammer dat ie stopt, maar ik begrijp hem wel, het is enorm veel werk zoiets continue up to date te houden en dan alsmaar servers zoeken om backups te hebben indien je steeds offline gehaald wordt.....

 

Duck, bedankt voor je bijdrage aan het satellietgebeuren!


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
Guest Skybobo

Heb toch best veel aan Duck gehad, altijd leuke files en eigenaardigheden.

Wie volgt (met een nieuwe site)

 

groeten

 

Skybobo :)

Share this post


Link to post
Guest redneck eyeball

Aangezien de onderstaande posting op het forum van Duck staat kan ik hier de link niet posten, maar ik vind'm zo goed dat ik een copy/paste hier wel gepast vindt.

 

:) :) :)

CU

Red

 

 

Freek v.d. Engel

Den Haag, 8 november 2001

 

betreft: W.W. aanvraag Freek v.d. Engel

 

Geachte heer Duck,

 

Tot ons wendde zich dhr. F.H. v.d. Engel, bedrijfsjurist Canal Digitaal met het verzoek tot aanvraag van een werkloosheidsuitkering conform het gestelde in de wet sociale voorzieningen.

 

Teneinde het verzoek van bovengenoemde client in behandeling te kunnen nemen en te kunnen honoreren graag enkele gegevens ter verificatie;

 

Onze client geeft te kennen per medio november 2001 geen werkzaamheden meer uit te kunnen voeren gezien het toekomstig voornemen van beeindiging bedrijfsactiviteiten duckfiles.

 

Daar client niet in loondienst is van uw organisatie wensen wij een schriftelijke bevestiging binnen 7 dagen na dagtekening dezes uwerzijds.

 

Indien u kunt bevestigen dat het stopzetten van uw activiteiten rechtstreeks gevolgen heeft voor onze client kunnen wij deze de uitkering van 80% van het laatst verdiende salaris (tot het maximale dagloon, in casu circa fl. 280,=) toekennen en op voorschotbasis uitkeren.

 

Voldoet client echter niet aan de wettelijk gestelde zogenaamde "13 uit 26 weken eis" zal een beroep gedaan moeten worden op de hardheidsclausule en een sociaal plan van Canal Digitaal in deze opgesteld moeten worden.

 

Vetrouwend op een spoedige afwikkeling uwerzijds, verblijven wij,

 

met de meeste hoogachting,

 

 

Mr. D. Duck

 

 

Freek van den Engel

Beste meneer Duck,

 

Wilt u alstublieft als de sodemieterij een antwoord aan het GAK sturen, waarin u e.e.a. bevestigd? Mijn vriend heeft mij namelijk ook al de deur uitgezet, nadat ik onze Philips ontvanger van nieuwe software heb laten voorzien, zodat we Taquilla XY niet meer kunnen zien :-(

 

Het gevolg is, dat ik reeds enkele weken in ons magazijn moet slapen, dat nog vol ligt met onverkochte smartcards (45 pallets) en onverhuurde kabel-decoders. En ik kan u zeggen, dat is geen pretje, vooral omdat onze helpdesk buiten werktijd (en men werkt daar maar van 11 uur 's morgens tot 1 uur 's middags) de telefoon doorschakelt naar het magazijn en ik dus steeds wakker gehouden word door de telefoon en al die bandrecorders (ons telefoonsysteem konden we goedkoop in polen op de kop tikken) die verkondigen dat de beller 'nog een ogenblikje geduld' moet hebben.

 

Dus meneer Duck, mijn excuses voor de boze emails die ik u heb moeten sturen, ik ben ook maar een loonslaaf, het moest van m'n chef.

 

Ik hoop dat u de ernst van deze situatie in ziet, zonder uw medewerking zal ik weer naar het buro van rechtshulp moeten om daar de armlastigen weer van juridische ondersteuning te moeten voorzien en daar heb ik echt geen zin in. Zeg nou zelf, ik had het toch zo leuk voor elkaar, beetje koffie drinken, af en toe een mailtje en mijn dag zat er weer op, kon ik weer naar Hugo, snel Taquilla XY kijken. Dat waren nog eens tijden, snik.

 

Nog een klein verzoekje, mocht een en ander nu achter de rug zijn, wilt u mij dan in iedergeval wel de keys van Taquilla doorsturen, eventueel is Kiosque 8 ook wel goed, ik moet nog kijken of ik op de zwarte markt nog gauw een humaxje kan confisqueren, als het er maar geen een is die niet gepatched kan worden anders zit ik mooi in de knoei. Mag ik u daar eventueel nog eens over bellen, u heeft wel connecties bij het humax team denk ik, zodat ik in iedergeval mezelf nog een beetje kan bedruipen.

 

Al vast bedankt!

 

Freekje (u mag wel freekje zeggen hoor, meneer duck!)

Share this post


Link to post
Black Tiger

Hahahahaha.... ik vind hem in elk geval harstikke goed, vooral dat stuk van "buiten werktijden (tussen 11 en 13.00) en het doorschakelen van de telefoon naar het magazijn.:P


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
Guest wizzaerd

@Red, Hihi errug gaaf stukje...

 

@Freekje, als je rustig wil slapen moet je gewoon de schakelaar van die franse kast op FTA zetten, dat stopt dat poolse apparaat vanzelf... ;)

Share this post


Link to post
Guest redneck eyeball

Aangezien hier bij mij de ontvanger voor 98% van de tijd op Discovery channel staat ben ik al tevreden als ze enkel die zender op FTA zouden zetten ...

 

CU

Red

Share this post


Link to post
Guest apkay

duck will be kwak.

las net op zijn site,dat ze misschien een doorstart maken.

hij zal toch niet bij sabena werken.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Sint op motor Hosting Fun Sint op motor

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.