Jump to content
Sign in to follow this  
Guest Stingertje

geen beeld met DVB200 V2

Recommended Posts

Guest Stingertje

Hello,

 

Ik zit met het volgende probleem ik wil de feed van Viacom op 37°W bekijken met DVB2000 V2 X maar hij heeft geen beeld en in het tuner menu is er signaal ontvangst, zet ik een "oude" DVB2000 terug, dan direct beeld. Ook kan ik niet zoeken op die frequentie maar dit lukt bij beide versies niet.

 

Iemand een idee hoe dit komt ?

 

Thanks

 

Stingertje

Share this post


Link to post
Black Tiger

Zo direct geen idee.

Maar heb je zegt dat je dus wel op de signaalmeter signaal hebt en op de display, alleen geen beeld.

 

Het kan zijn dat in de versies verschillen zitten tussen de pid hoofd-instellingen.

 

In de versie waar je geen beeld hebt, probeer daar eens het volgende:

Guide->9->8->6->1 dan gaat ie zoeken, als de betreffende zender in het lijstje van gevonden zenders komt, dan ga je daar naartoe en klikt op OK, als je dan beeld krijgt, klik je op 3 (replace channel) en dan is het in orde.

 

Dat is wat ik meestal doe als ik wel een blokje heb in het display (dat er signaal is) en/of signaal in de signaalmeter zie, maar er geen beeld is.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
Guest Stingertje

ok, thx zal ik eens proberen, maar ik denk dat het niet zal lukken van hij kan geen PMT search doen op deze frequentie , hij zegt altijd PMT not found

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.