Jump to content
Sign in to follow this  
Dr.Z

De nieuwe Echostar modellen zijn uit!

Recommended Posts

Dr.Z

De verse Echostar ontvanger-line liggen in de winkel.

 

Ik had mezelf vandaag getrakteerd op een verse 3600-via en ik moet zeggen dat mijn eerste indruk niet heel erg positief was.

Om te beginnen is het menu erg rommelig en omslachtig en het deed mij een beetje denken aan de eerste versie van windows95.

Qua snelheid ben ik wat positiever over deze ontvanger te spreken, dat zat wel goed en de zwaar gecodeerde programma's toverde deze doos rap op het scherm.

 

Al met al is er softwarematig behoorlijk hard aan gewerkt en over het gebruikersgemak kunnen de meningen nogal verdeeld zijn.

Ik had er in elk geval even moeite mee om de juiste LNB instelling te vinden maar kwam meer omdat ik graag en (veel) te snel wilde spelen. :)

 

Over het zoeken naar de zenders kan ik concluderen dat het razendsnel gaat maar omdat er weer een grafisch schilletje omheel gebakken is ging de zenderzoek snelheid weer verloren zodat de ontvanger op dat gebied eigenlijk net zo snel is als de oude echostar 3000.

Wat ook wel prettig is, is dat deze ontvanger bij het zenderzoeken de radio en tv kanalen gescheiden op het scherm laat zien,wat bij het oude model nog op één enkel raampje door elkaar te zien was.

 

Het bladeren over het zenderoverzicht gaat in elk geval razendsnel, wat ik ook wel prettig vond.

 

Over het algemeen ben ik wel matig positief maar dat is misschien even een kwestie van wennen.

Ik vond het oude model toch wat gebruiks vriendelijker maar misschien dat dit probleem in de eerstvolgende software update opgelost word.

 

En nu even kijken of ik mijn oude Echostar nog ergens kwijt kan.


"Al het goede in het leven is illegaal,immoreel of dikmakend"

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.