Jump to content
Sign in to follow this  
Guest xinetic

Wie heeft hier een verklaring voor?: premiere.

Recommended Posts

Guest xinetic

Wie heeft hier een verklaring voor?:

 

Ik heb een goldwafer met een werkend file voor irdeto premiere, maar als ik bv naar scifi zap, geeft mijn humax de melding dat deze zender gecodeerd wordt uitgezonden (geen beeld), maar als ik dan 1 zender verder zap en weer terug naar scifi dan heb ik toch beeld? ik heb dit met meerdere zenders, en ben toch wel benieuwd wat dit zou kunnen zijn, licht het aan de key's/pic file of aan de humax patch (1.01.08p)

Share this post


Link to post
Guest wizzaerd

Geen +CAM soft?

 

Het processortje van een goudje is nou eenmaal iets langzamer. Kan ook aan de Pic-soft liggen. Dat het aan de Patch ligt lijkt me sterk als het al die tijd goed gewerkt heeft (08p is toch al wat ouder...).

Share this post


Link to post
Black Tiger

Dit probleempje heb ik ook al eens gehad, maar dan met een kennis die graag Goldstar wilde kijken.

Eerst naar Seasons en dan weer terug naar Goldstar gaf beeld. Meteen op Goldstar zetten niet, ook niet bij langer wachten.

 

Het probleem bleek in de files te zitten, met andere files geen last van, kon dan wel eens een of twee seconden duren, maar dan was het beeld er wel.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.