Jump to content

* * * Sinterklaas is weer in het land * * *


Piet schoorsteen Funboard Stoomboot

Sign in to follow this  
Black Tiger

Reactie op s-4-a posting

Recommended Posts

Black Tiger

Deze uitspraak van ToxicQ stond er te lezen en dit vraagt om reactie:

/quote

==============================================

Hoogstens een keer misbruikt door Die d0xt3rCb, die het password van een lid uit de database van satellitefun misbruikte om zich hier toegang tot het board te verschaffen. Dat was dus een member die op alle boards hetzelfde password gebruikt (dom natuurlijk). Dat is geen hacken maar diefstal van iemands privé-gegevens en dan nog niet eens hier op s*****l maar op eerder genoemd board.

==============================================

/end quote.

 

Zoals jullie weten was D0xterCB vroeger moderator op het beruchte board. Ten tijde van beschuldiging van misbruik van het moderatorforum was D0x aldaar moderator, en had dus toch al toegang aldaar en werd door Satellitefun niet vertrouwt. Wat hier vertelt wordt is onzin, maar ook een van de redenen waarom de hele club moderators van toen (incl. D0x) aldaar vertrokken is.

 

Verder is het zo dat hier gesuggereerd wordt als zou het voor ons bekende mensen mogelijk zijn gebruikersgegevens uit de database te halen.

 

Dat is dus pertinent NIET mogelijk. Dat soort gegevens is zelfs niet door onze moderators opvraagbaar.

Anders dan bij UBB wat zij draaien, moet je zelfs apart instellen als je de moderators toegang wil geven tot die gegevens. Dat is hier nooit gebeurd.

Daarnaast is D0x geen moderator hier dus in elk geval al geen recht op die gegevens. Verder was D0x in die tijd mod op dat board, dus had hij al toegang tot hun moderatorforum.

 

Mensen die er van weten kunnen ook beamen dat ToxicQ hier dus gewoon regelrechte onzin aan het verkondigen is.

 

Wie het niet gelooft gaat maar eens aan de club moderators vragen die moderator was toen dat gebeurde waar Toxbee hier op duidt.

 

Wat wij in elk geval duidelijk willen stellen is dat wij NIEMAND toegang geven tot passwordgegevens en uitsluitend onze moderators hebben toegang tot het email adres en de mogelijkheid om te bannen en het ip adres, doch niet de passwords!

 

P.S. Voor degenen die het niet begrijpen.... het gaat me hier niet om weer openlijk te reageren op idioterie van gene zijde, doch de beschuldiging dat wij privacy van gebruikers zouden schenden ging te ver, daar mogen we ons openlijk tegen verdedigen.

Wij heten immers niet Toxbee, die gebruik maakt van x aliassen om zichzelf gelijk te geven (na te vragen bij elke ex *** mod).

 

Jullie privacy wordt hier in elk geval NIET misbruikt!

 

Ps. Naschrift na reactie op s-4-a

"een andere mogelijkheid is er niet" is er te lezen.

Jawel is er wel, er is ook nog de mogelijkheid dat een gebruiker zelf een zijn pw heeft gegeven (of een screendump?).

Het is gewoon bijzonder zwak te veronderstellen dat wij zoiets zouden doen op aanvraag van mensen die nog maar net bij s-4-a weg waren als op de tweede keer dat zoiets gebeurde gewezen wordt. Vragen staat vrij, maar niemand krijgt van ons password gegevens.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
  • Sint op motor Hosting Fun Sint op motor

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.