Jump to content
Sign in to follow this  
Guest flup

Private messages

Recommended Posts

Guest flup

FF een vraagje over private messages, ik had 2 berichten gkregen, maar mijn box was vol, nu heb ik die geheel verwijderd ook de sent items, maar die berichten die ik niet heb gekregen komen die er nog wel te staan???

Share this post


Link to post
Black Tiger

Waarschijnlijk niet. Het is immers geen mailserver, dus er is geen serverruimte waar berichten in bewaard worden een bepaalde tijd totdat de mailbox van de gebruiker is leeg gemaakt.

 

Het beste is belangrijke dingen op de eigen pc op te slaan en de pm mailbox regelmatig te legen. We kunnen die wel vergroten, maar de huidige grootte is groot genoeg voor gewone pm's, we zijn immers geen mail-database voor de gebruikers.:)

 

Dus als iemand een pm naar flup jr. gestuurd heeft, graag even opnieuw sturen, want er is 99% kans dat ie deze mailtjes niet zomaar opnieuw zal ontvangen.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
Guest flup

het gaat om de mailtjes van XGAbox en Activ :)

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.