Jump to content
Sign in to follow this  
Guest polarbear750

Probleem met de Echostar AD3000!

Recommended Posts

Guest polarbear750

Zojuist ontdekte ik een vreemd probleem met mijn 3000: als ik een kanaal probeer te kiezen vanuit het TPS bouquet op de Hotbird (10.873 V) schakelt de ontvanger zich UIT om direct weer OP te starten, echter niet op het kanaal uit eerder genoemd bouquet maar op de zender waar je het laatst op afgestemd had!

Volgende acties reeds ondernomen om een verklaring voor dit probleem te vinden: CAM's verwijderd, alle SCART kabels/aansluitingen verwijderd, bouquet opnieuw proberen in te lezen (TP search, wat trouwens ook NIET wil lukken op deze frequentie!)).......... allemaal geen succes! Probleem moet dus in de 3000 zitten. Wie weet iets?????

Share this post


Link to post
Guest TA

Gewoon allebeide CI-slots een module met de juiste kaart erin doen. Hierna uit en aan zetten en je probleem is over. Geen Viaccess gebruiken tijdens deze attacks. TPS is al een paar dagen 's avonds bezig om de kaartjes uit te schakelen. Maar 3000 vind het niet fijn. Begin voorjaar zelfde probleem met de Kiosque pakket gehad.

Maar TPS is nu bijna elke avond bezig denk ik.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  




  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.