Jump to content
Sign in to follow this  
Guest peez

Prettige Kerstdagen.

Recommended Posts

Guest peez

Eend met Whisky

 

 

 

Ingredienten voor 6 personen

 

 

 

*Een eend van ongeveer 5 kilo

 

*Twee grote flessen whisky

 

*Spekreepjes

 

*Olijfolie

 

*Peper en zout

 

 

 

De eend larderen en de binnenkant inwrijven met pepere n zout.

 

De oven 10 minuten voorverwarmen op 180 graden.

 

Een longdrink glas voor de helft vullen met whisky.

 

DE whisky opdrinken gedurende het opwarmen van de oven

 

De een d op een vuurvaste schaal leggen en een tweede glas whisky

 

inschenken.Het tweede glas opdrinken en de eend in de oven zetten.

 

Na 20 minuten de oven op 200 graden zetten en 2 glaven vubben met

 

whisky.

 

De glaven opdlinken en de scherven van het eeerste glaf oplapen.

 

Nog een haif glaf insjenke en opdlinke.

 

Na een haif uur de ofe opedoen om deend te sjekken.

 

Blantwondezalf en de padkamer gaanale en op de povekant van de linkerand

 

 

 

doen.

 

Deent nogis opraape en met een natdoek de blandwondezaif van deent vege.

 

 

 

Ze hand ontvette me wisky en de tupe zaif weer oprape

 

't Kapotte glazzopvege endeent terug in dehove doen

 

deent oprape en dove eerst opedoen

 

De twwweede fles biki opedoen en overeind zette

 

Opstaan van de vjoer en tochma blijve sitte.

 

De bles op de grond sette

 

Uit le bles djinke wande glave zijn kapot

 

Den ove aftette, deooge sjuite en omfallu.

 

 

 

 

 

Fijne kerstdagen!

Peez

Share this post


Link to post
Guest apkay

nou dankje,ik zit nu met mijn neus te typen.

beide handen in het verband,ha ha.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  




  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.