Jump to content

* * * Sinterklaas is weer in het land * * *


Piet schoorsteen Funboard Stoomboot

Sign in to follow this  
Guest jepe

Problmen met setingslijst

Recommended Posts

Guest jepe

Ik heb de settingslijst van Satlook in mijn Nokia 9500 gezet. Echter op de Astra zijn bv de nederlandse en Duitse kanalen ok, maar voor bv de Spaanse en Franse moet ik Diseqc eerst op 2 zetten om signaal te krijgen. Maar ik werk met een draaibare schotel en aparte positioner dus ik begrijp niet goed waarom.

 

Tevens moet je bij sommige zenders de ecm pids invoeren bij andere niet. Maar sommige zenders onthouden de pids niet. (heb wel auto pid uit en seca reorder aan)

 

Bvd

 

JP

Share this post


Link to post
Guest kollenburg

Hoi,

 

Het diseqc probleem kan ik ook niet helemaal thuisbrengen, hier heb ik geen antwoord op.

 

Maar wat de pid`s betreft, als je deze handmatig moet invoeren zitten er toch een paar foutjes in je settingslijst, het kan zijn dat een aantal ecm-pid`s veranderd zijn, dit komt vrij regelmatig voor.

 

Na het veranderen van de pid`s moet je altijd even de "B" knop gebruiken, en dan "Replace Channel" om de verandering ook echt op te slaan.

 

Dit is voor de DVB beta6, maar voor de NoManEdit is dit volgens mij hetzelfde.

 

Sucsess.....

 

Groetjes,

Erik.

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  
  • Sint op motor Hosting Fun Sint op motor

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.