Jump to content

* * * Sinterklaas is weer in het land * * *


Piet schoorsteen Funboard Stoomboot

Sign in to follow this  
Guest skywalker

Beveiligingsbeelden huwelijk live te zien

Recommended Posts

Guest skywalker

Beveiligingsbeelden huwelijk live te zien

Mensen met een analoge satellietontvanger en een S-band converter eraan kunnen deze dagen heel wat zien. Vanwege de beveiliging met betrekking tot het huwelijk van Wimlex en Máxima wordt alles druk in de gaten gehouden, zo ook via een helicopter boven Amsterdam. Via een camera met telelens kan men vanaf grote hoogte de bewegingen volgen van onder meer verdachte figuren, voertuigen en politiesluipschutters op daken. Dit alles is natuurlijk niet bedoeld voor de gewone kijker, maar de politie gebruikt geen codering bij de beelden.

 

 

 

De beelden zijn te volgen op een frequentie van 2395 MHz., en zijn niet gecodeerd. Zowel overdag als 'snachts zijn de beelden te zien, inclusief infrarood- en restlichtversterking beelden.

 

Zendamateur televisie repeaters in de buurt van Amsterdam hebben het verzoek gekregen de zender uit te zetten t/m zondag, dit om de verbindingen niet te storen (zendamateurs gebruiken dezelfde 13-cm band op secundaire basis).

 

Vanwege de vlieghoogte van de heli kunnen de live beelden gezien worden in een straal van zo'n 40 km als er van een goede antenne gebruik wordt gemaakt. In Amsterdam zelf is een kwartgolf antenne van ongeveer 3 cm. wel genoeg.

 

 

Morgen overdag zijn er, met helder weer, spatzuivere beelden te zien, waarbij men zelfs kan inzoomen op de tekst van een plasticboodschappentas die iemand bij zich draagt.

Share this post


Link to post
Guest drlivingstoned

De NOS heli (radio holland ??) is te zien rond de 2150 MHz op twee kanalen ..

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Sint op motor Hosting Fun Sint op motor

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.