Jump to content
Sign in to follow this  
Guest hansadutta

sandisvn

Recommended Posts

Guest hansadutta

Hallo allemaal,

 

Zoals misschien welbekend is er een nieuwe emulator uit. Sandisvn.

Deze emulator werkt onder dos. Ik heb er nog niet zo heel veel ervaring mee maar op mijn pc lijkt het vlekkeloos te werken.

Alleen op m'n oude zielige trage laptop werkt het nog niet. In sniffer mode (Lees loggen) kan ik data op het scherm toveren maar emuleren doet ie niet. Heeft iemand enig idee waar dat aan kan liggen?

Alvast bedankt voor reakties.

Groetjes

Hansadutta

Share this post


Link to post
Guest activ

Ik zou even alle instellingen die met je compoort te maken hebben nalopen. Je kunt die van je pc gebruiken om te kijken hoe het zou moeten staan.

Share this post


Link to post
Guest hansadutta

Bedankt voor de tip. Het enige dat ik kon bedenken was de bios te controleren want verder is er geloof ik niet veel in te stellen onder dos. Sandisvn stelt zelf het adres en de irq in dus dat zal wel goed zijn.

Dus nog maar een beetje knoeien. Het bleek dat de communicatie gewoon slecht op gang komt. Met een atr delay van 50 en na een hoop keren de season in en uit de ontvanger halen begon het toch ineens te lopen. Leuk programma. Nog niet zo ver als wallbanger maar wel veelbelovend. En zeker een uitkomst als je nog iets met je oude computer wil.

 

Groetjes

Hansadutta

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.