Jump to content
Sign in to follow this  
Guest mmm

AVR3 blokkers hoeven niet meer

Recommended Posts

Guest mmm

Voor diegenen die volledig Nagravision keken met een minimaal abonnement, en hiervoor dus een AVR3-blokker gebruikten: VIAdigital heeft hiervoor een ECM gevonden, en het kan dus gebeuren dat je opeens zonder beeld zit.

Hier de link naar het originele posting van Zacky himself:

http://pub73.ezboard.com/fzackyfiles45879frm14.showMessage?topicID=2161.topic

 

Kort vertaald:

je moet nu echt je Boxkey uit je decoders halen. Om de nieuwe ECM's aan te kunnen moet je de BK kennen, anders kun je nog maar een paar kanalen zien.

 

De blokkers blijven nog wel werken, maar met een grote beperking van het aantal te bekijken kanalen. Als de provider het wil, dan kan hij de nieuwe ECM's gebruiken voor kanalen waarvan hij wil dat ze niet met een blokker bekeken kunnen worden.

 

Je kunt nog steeds de kaarten als AVR3 of Funkaart gebruiken met de volgende softwareversies voor Autoroll. Maar dan zonder de smartcardlezer, en dus ook zonder de originele kaart.

--------einde interpretatie----------

 

Ik kan zelf niet zeggen dat ik al zoiets mee heb gemaakt, want ik gebruik geen AVR3blokker (ik ken de BK van m'n box, da's wel zo makkelijk :D).

 

Uiteraard hebben ook de 5in1 files voor een AllCAM hier geen last van.

 

Groetjes,

:cool:

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.