Jump to content

* * * Sinterklaas is weer in het land * * *


Piet schoorsteen Funboard Stoomboot

Sign in to follow this  
satelliet

Bijvoegen provider

Recommended Posts

satelliet

Een vervallen originele vi*cc*ss openzetten heb ik geen problemen mee, doch het bijvoegen van een provider ben ik nog niet in geslaagd, ik krijg steeds een "91 00" error, het exacte antwoord moet "90 00" zijn. Nochtans gebruik ik geldige mk's.

Waar zou de foutieve handeling zitten. Ik gebruik hiervoor "Letitbe"

Share this post


Link to post
Guest steven94

is er nu niemand die kan helpen , want ik heb ook dezelfde problemen hier bij mij.

origineel kaartje openzetten gaat perfect , maar een provider toevoegen is voorlopig hetzelfde probleem als bij satelliet.

 

hopelijk kan iemand ons helpen .

 

groeten

Share this post


Link to post
satelliet

Hoi Steven,

Weet je, iedereen zit hier op de borden te schreeuwen dat er geen postings meer zijn, en dat onze hobby niets meer te bieden heeft.

Als je een vraag stelt over andere coderingen, wordt er gewoon niet op geantwoord, omdat ze geen noodzaak hebben aan die viaccess, conax of nagra kanalen, zolang de Nederlandse kanalen maar gratis te verkrijgen zijn, dan is de "massa" tevreden.

Akkoord mogelijk weet niemand de oplossing, maar er is ook geen enkele vraag naar, van vb ... "Hey jongens hoe doen jullie dit of dat in Viaccess decoding"

Ik zoek al maanden naar tools voor Conax, nergens krijg je hulp, zo kreëer je natuurlijk het effect van "als wij iets vinden, dan maken we het ook niet meer public"

Sorry boys ... dit moest er ff bij mij uit.

Share this post


Link to post
Guest activ

Mischien helpt het als je vertelt wat je doet als je wilt weten wat je fout doet.

Share this post


Link to post
satelliet

Komt in orde heb intussen dank zij een PM en een paar mails van een der leden héél wat steun gekregen en ben er in geslaagd. Het hele verhaal vertellen zou een paar bladzijden in beslag nemen.

Hierbij nogmaals mijn dank aan deze persoon, welke ik vermoed, liever onbekend blijft.

Share this post


Link to post
Guest steven94

hallo ,

 

vanwege mij ook hartelijk dank aan de persoon die een pm gestuurt heeft , het bijvoegen is gelukt , latere uitleg volgt nog.

 

groeten

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  
  • Sint op motor Hosting Fun Sint op motor

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.