Jump to content
Sign in to follow this  
Guest JB

Vbox en satmarkers in Nokia 9600.

Recommended Posts

Guest JB

Ik heb hier een adapter die de disecq commando's vertaald naar pace commando's zodat ik mijn vertrouwde oude Pace positioner nu kan laten sturen. Een soort v-box idee. Dus ik moet nu ook gebruik maken van de satmarkers. Dit gaat tot zo verre goed alleen heb ik het volgende probleem.

 

Ik heb 3 satmarkers met positie 10 de daarna komen satmarkers is positie 12 op het moment dat ik op de satmarker sta in de lijst en druk op ok zie ik heel effe pos 12 verschijnen en vervolgens springt hij weer terug naar 10. Pak ik de 2e satmarker(ook pos nr 12) na de laatste satmarker met positie 10 dan gaat het goed. Wat doe ik verkeerd ??

 

Mvg

 

JB

Share this post


Link to post
denktenk

Bij mijn weten werkt de nokia voor het draaien alleen samen met een lt8700.

Maar het is al lang geleden dat ik daarmee bezig ben geweest.


In het land der zwartkijkers is drie-oog koning.

Share this post


Link to post
Guest JB

en dat is dus niet helemaal waar Denktenk. Het zit namelijk zo de nokia kan ook de V-box interface aansturen via de Diseqc commando's dit werkt goed en men kan dan gewoon een 36v motor gebruiken( die veel mensen nog hebben). Maar hetgeen wat ik hier heb is nergens te krijgen in NL. Dit is een adapter die de Diseqc commando's vertaald naar Pace Commando's. De losse Pace positioner kun je aansturen via een scart kabel verbonden aan een analoge pace receiver en vervolgens de motor laten sturen. Nou deze interface vertaald de Diseqc commando's naar de pace commando's zodat ik mijn vertrouwde externe positioner weer vol automatisch kan laten werken met de Nokia 9600. Overigens deze adapter werkt met elke digitale ontvanger mits deze een diseqc motor aan kan sturen. De adapter werkt hier perfect op een nokia 9500/9600 en een VHsat.

Maar we zijn nooit te oud om te leren dus waarschijnlijk nu weer wat geleerd.Deze adapter komt helemaal uit polen waar deze door een firma is ontwikkeld.

 

JB

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.