Jump to content
Sign in to follow this  
Black Tiger

Solidariteitsactie Satellitefun met Duitse Satellietscene

Recommended Posts

Black Tiger

Zoals jullie in een van de postings hieronder kunnen zien, hebben veel Duitse boards besloten hun deuren te sluiten, althans op zijn minst tot 19 maart wanneer er een statement of uitspraak zal komen van Dr. Kofler die de situatie van Premiere World zal verklaren.

 

Zoals men in o.a. ook Satellite heeft kunnen lezen, maakt Premiere World per dag een paar miljoen gulden verlies. Mede overigens vanwege Kirch's veel te dure aankoop van de Formule-1 rechten, die hij nu niet meer of nauwelijks goed verkocht krijgt.

 

Het is ons bekend dat gezien de service en het aanbod, kortom de prijs/kwaliteit verhouding van Premiere World, ook vele Nederlanders, waaronder ook vrijwel alle beheerders van dit board, een abonnement zouden nemen op Premiere World indien dit in Nederland mogelijk zou zijn.

 

Aangezien het ons board om de techniek en het hobbyen gaat in de satellietscene en niet om het gratis kijken willen we deze ludieke actie van de Duitse boards uiteraard graag steunen.

 

Derhalve verklaart SatelliteFun zich solidair met deze ludieke en unieke actie.

 

Aangezien wij echter geen illegale activiteiten ontplooien voor wat betreft het illegaal activeren van betaalzenders, en gezien wij hier meer met C+ te maken hebben dan met PW (alhoewel voor wat betreft Irdeto de techniek vrijwel gelijk is) gaan we natuurlijk niet ons board sluiten.

 

Wel verzoeken we iedereen, in elk geval tot en met dinsdagavond 19 maart de aktie te steunen en totaal geen vragen meer te stellen over Premiere World OOK NIET MEER IN DE BEDELSTAF. Wij zullen postings die om files vragen voor Premiere World dan ook tijdelijk verwijderen.

 

Het wordt als maar duidelijk dat we gezamenlijk paal en perk moeten stellen aan de activiteiten die het gratis kijken bevorderen aangezien anders onze hobby ten onder gaat aan het failliet gaan van goede providers.

 

Of willen we soms dat C+ ook Duitsland kan overnemen na een faillisement van Kirch? Dacht 't niet. Andersom zou me persoonlijk wel kunnen bekoren.:)

 

Hopelijk kan iedereen zich hierin vinden en werken zoveel mogelijk mensen mee voor die korte tijd die we van jullie hiervoor vragen.

 

Eventuele discussies hieromtrent a.u.b. in Kletspraat waar ze thuis horen.

 

Het Satellite Fun Team.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.