Jump to content
Sign in to follow this  
Guest donjuan

files en keys ??????

Recommended Posts

Guest donjuan

wanneer moet je files gebruiken en wanneer keys. wat is het verschil en hoe gebruik je de keys?

 

bvd.

Share this post


Link to post
Guest nitwit

Nou, volgens mij zijn er 2 mogelijkheden:

Je neemt je KEYS van je auto. Je draait je deur open. Je kruipt in je auto, vervolgens zorg je dat je versnellingsbak VRIJSCHAKELT. Neem dan weer je KEYS. Start hiermee je auto en vroem, zo richting de MEDIAHIGHWAY. Je zult dan zien dat de STREAM niet volledig loopt zoals je wilt, maw. je staat in de FILE.

Een oplossing hiervoor zou zijn dat je ipv je auto een bezem pakt en hiermee naar je werk vliegt. Zeg nu zelf, heb jij ooit al een HEX-FILE gezien?

Onze minister van verkeer heeft daar andere oplossingen voor bedacht. Zo is er een mogelijkheid om via tolpoortjes te betalen voor tolwegen met de zogenaamde SMARTCARDS. Dit heeft als nadeel dat je weer in de FILE staat voor de tolpoortjes. Om dit te voorkomen wordt er ook al nagedacht over het fotograferen van je nummerplaat als je de tolpoortjes passeert. Ook wel PAY-PER VIEW genaamd. De exploitatie van die tolwegen zou dan particulier initiatief kunnen zijn. vb. CANAL+, SKY of NDS

 

2e moglijkheid:

een key is een code bestaand uit een aantal bytes die de decoder nodig heeft om het signaal te decoderen welk via de schotel de ontvanger binnenkomt. Deze keys worden veelal in files gezet om met de juiste programma's de sinalen te kunnen decoderen.

 

nitwit

Share this post


Link to post
Guest Bigfoot72

Elk pakket heeft keys nodig om gedecodeerd te kunnen worden. Meestal worden er keys voor meerdere pakketten in 1 file gezet, welke vervolgens op een kaart geprogd kan worden.

Share this post


Link to post
Guest xgabox

is een idee..... :-)

Share this post


Link to post
Black Tiger

Ja klopt, maar het allerbeste idee is om eens eerst de regels hier te lezen alvorens iets te posten als nieuwe gebruiker(s).

 

Het is immers ook niet toegestaan te linken naar sites die illegale files online hebben staan en keys en freetv heeft die dingen.

 

Nu snap ik wel dat er een hoop nieuwelingen bij zijn gekomen omdat elders wat boards dicht zijn of geweest zijn, maar wij hebben hier regels die afwijken van "standaard" regels dus daar mag best eens naar gekeken worden.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
Tech

Daar heb je een mooi linkie van gemaakt Black Tiger. Ik heb hem gelijk in m'n favorieten gezet, ik had hem nog niet :)


Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts niet altijd vooruitgang

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.