Jump to content
Sign in to follow this  
Guest kaher

DEAD HUMAX HELP PLEASE

Recommended Posts

Guest kaher

AFTER UPLOADING THIS FILE (change PMC-ID for orbit) INTO MY HUMAX 5400 WITH LOADER H2.08 IT DOES NOT WORK ANYMORE ,JUST 2 GREEN LEDS AND ERROR CODE rA

 

PLEASE CAN ANY ONE HELP

Share this post


Link to post
Black Tiger

Please don't use only capitals when posting, this wil -not- give you any chance of faster or better help, mostly... people even are annoyed by messages with only capitals in them.

So put your caps-lock key out.

 

Also... crossposting is not allowed and not necessary so I deleted your post in the Hardware problems forum which was exactly the same.

 

About the Humax. Have you tried since this error to put back the old software?

It can also be helpfull to state exactly what file you uploaded to your Humax and which software you used to do that.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
Guest kaher

I tried that but it didnot help , the file I downloaded from fl*h to be able to change PMC-ID for orbit.I uploaded the file with Humax Control Center.

Share this post


Link to post
Guest kaher

I tried that but it didnot help , the file I downloaded from fl*h to be able to change PMC-ID for orbit.I uploaded the file with Humax Control Center.

 

 

I am just a beginner but now I have learned not to trust any file

without being sure that it is ok.

Share this post


Link to post
Black Tiger

Hmzz.... sais little to me (the file I mean).

 

I hope somebody else can give you an answer about the mening of the "rA errorcode" or how to solve it.

 

If not, check http://www.satellitefun.org and click on "links", there you will find a "humax support forum", that's also a great site with lots of Humax information, maybe they can help you, or you can go to http://www.satnerds.com they also have a lot of receiver information.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
Guest wizzaerd

If it still shows the loader version, just restore unmodified software.

3 dots with rA is normal when reception of astra is not available at startup.

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  




  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.