Jump to content
Guest ilya

hebben jullie dat ook!!!!!!

Recommended Posts

Guest ilya

Ik had gisteravond met mijn freecam 5 in 1 fun geen canal rood en blauw meer, wel 16/9 cine plus.

 

Effe reseten etc , no result.Alle andere channels , systemen noem maar op , deze werkten voor de 100 %.

 

De coco was 0601 0602 603 604.

 

Vervolgens een andere coco geprogd tw : 0601 0100 0500 1800

Geen enkel probleem, wel canal rood en blauw.

 

Je zou kunnen aannemen dat het aan de coco ligt.

Het gekke is dat reeds enkele weken zonder problemen canal rood en blauw kan ontvangen met de coco 0601 etc en ook nog

auto update op stream.Top.

 

Met de ds 9 files gaat alles zo wie perfecter, athans wat de freecam/echostar betreft.Nog nooit problemen daarmee gehad.

 

 

Kortom, hebben jullie dat ook !!!

ILYA

Share this post


Link to post
Black Tiger

Ik heb geen problemen met de 5in1 met C+ in een 9600 met freecam 2.018.

 

Het enige wat het bij mij momenteel niet doet is 000c die heeft schijnbaar al wat eerder de key gewisseld maar ik heb hem nog niet geupdate.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
Guest wizzaerd

Met de humax/fun ook na het updaten zwart. Eerst alleen de taqs een dag later ook de rest van 000c. Zouden ze een nieuw truukje hebben?

Share this post


Link to post
Guest Ghost

Hier ook op de 9500 het zelfde.

Met de 5in1fun geen c-blauw en rood op ird.

Als je de ecm aanpast (voor seca)loopt alles weer ok.

Gr Ghost.

Share this post


Link to post
Tech

Wat betreft 000C , die is volgens mij gisteren (lees 28 03) overgegaan op een andere key.


Aan de rand van de afgrond is een stap voorwaarts niet altijd vooruitgang

Share this post


Link to post
Guest wizzaerd

Mijn fout... key goed intypen is ook een kunst blijkbaar. :(

Share this post


Link to post
Guest ilya

@Ghost bedoel je met de ecm, de coco!!!.

Ik gebruik nu de coco ird/seca voor de freecam .Ik ontvang nu bijna alles.

 

Wel val af en toe het beeld weg.Ik vermoed dat dit door de warmte van de reciver kom.Athans dat vermoed ik. Na effe resetten doet ie het weer een paar uur!!!

 

ILYA

Share this post


Link to post
Guest Ghost

@ ilya,

 

C-rood:ird, ca sys id-0602 ECM:0501.

:seca,ca sys id-0100 ECM:05DD.

 

C-blauw:ird,ca sys id-0602 ECM:0502.

:seca,ca sys id-0100 ECM:05DE.

 

De ECM voor seca laat ik bij C- bl+r op starten voor:

00 00 06 02 01 00 05 00

Dit in combinatie met flash 3.2

 

Omdat eigenlijk 0602(ird)begindt met opstarten,heb ik de ECM pid veranderd.

Gr Ghost

Share this post


Link to post
Guest ilya

@Ghost, ik ben in het bezit van een echo star.Geld deze coco

 

00 00 06 01 01 00 05 00 ook voor de STAR.

 

Is het niet zo dat je bij deze coco geen nagra kunt ontvangen.Ik mis nl 18 00!!!!

 

Kan je voor mij wat duidelijker zijn mbt de term "Omdat eigenlijk 0602(ird)begindt met opstarten,heb ik de ECM pid veranderd. "

 

Ik heb nl met de echostar alleen maar steeds de coco aangepast en tot nu toe altijd zonder problems.

 

ILYA

Share this post


Link to post
Guest Ghost

@ ilya,

 

Ik heb dit getest met een 9500,Allsas 4.0 en de NoOneMan.

Met deze combinatie kan je willekeurig opstarten doormidel van een auto swith .B.V:ird,sec,via..enz

Vroeger moest je een patsh over de dvb 2000 draaien en je kaart nummer veranderen.

Je kon(kan nog steeds) ook de ECM loggen,en deze in de settings lijst plaatsen.

 

Met de NoOneMan kan je ook ALLE(ook nagra)ECM's uitlezen en vervolgens activeren.

Omdat ik coco 00 00 06 02(ird opstart) 0100 0500.gebruik.

Start de kaart op met 06 02.(ivb auto update Stream)

Als ik de ECM verander Van ird naar seca,hoef ik dus alleen maar de ECM aan te passen.

De key's van seca moeten wel op de kaart staan.

 

Ik weet niet of dit voor een Echostar werkt.

Wel kan je proberen om de seca ECM pid voor c-bl+r in je lijst te zetten.

 

Gr Ghost.

Share this post


Link to post
Guest ilya

Volgens mij werkt de Star effe anders.Ik moet alleen d ejuiste coco invullen en gaan met die banaan :)

 

Thankx, misschien dat andere boarders een andere ervaring met deStar hebben.

 

ilya

Share this post


Link to post
Guest ilya

Inmiddels erachter, via Keypage board.

Bij Nova ook de keys van bl en rood vermelden bij 2 en 4.(Voor het geval dat dit probleem weer voorkomt).Het probleem schijnt inmiddelds te zijn opgelost.

 

ILYA

Share this post


Link to post
Guest Ghost

Klasse dat je hier achter bent gekomen.

Ik dacht dat je alleen bij At-2323/43 de key 02 bij Nova moest plaatsen.

 

Bij de Nokia kan je nu ook opstarten met 0601/02/03/04.

Dan kan je de auto swith uitzetten.

(bij 00 00 06 02 01 00 05 00,moest je deze activeren bv:s-i-v).

Gr Ghost.

Share this post


Link to post
sjonnie5

Volgens mij gebruikt 000c geen andere key, maar is al volop bezig met seca 2, een seca 1 op 0033.

volgende maand alleen nog op 0064 (seca 2:( vanaf 1-05).:(:(:(


___________________

Greetings  Sjonnie5

Share this post


Link to post
Guest ilya

@ O sjonnie5, volgens mij hoort je reply niet in dit subject.

Anyway wie hierop let is een kniesoor :)

 

ILYA

Share this post


Link to post




  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.