Jump to content
Sign in to follow this  
Guest kirech

Seca op nokia 9500 met goldcard

Recommended Posts

Guest kirech

Is het mogelijk om op een Goldkaartje (16F84+24c16) via aangepaste CAM de Seca kanalen open te krijgen op een Nokia MM9500 ? (werkt perfect met een FUNkaartje maar het lijkt me leuk es met een goldkaartje te proberen)

Kirech

Share this post


Link to post
Black Tiger

Met een beetje geluk moet dat met de irseca files lukken, die zijn voor goldwafer, maar garanderen kan ik het niet, heb het niet getest.


Greetings, Black Tiger

Share this post


Link to post
Guest kirech

De Irseca files doen het niet op de nokia.

Op de Fun kan je card type aangeven aan daar moet ik ook dbox aangeven (daarom zijn er verschillende fun files voor humax en nokia) Ik vermoed dus dat het een en ander met elkaar te maken hebben (Irseca files zijn volgens mij voor humax)

Kirech

Share this post


Link to post
Guest Happy2000

Ja het is wel mogelijk om via een goldkaart seca zenders op je nokia te ontvangen, let echter wel je hebt dan geen irdeto.

De file's hiervoor zijn wel op het net te vinden, kun je ze niet vinden mail me maar even dan stuur ik ze je wel toe.

 

Greetz

Share this post


Link to post
Sign in to follow this  
  • Hosting Fun

×
×
  • Create New...

Important Information

By clicking the accept button you specifically agree to our Terms of Use and Privacy Policy. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue. If you don't agree, please leave this site.